LJETNA ŠMINKA

Rumenilo i bronzer u novoj ulozi

Više šminke, više problema – ljetna je make-up filozofija vizažista Vincenta Oquendoa čijim se rukama redovito prepušta 19-godišnja američka manekenka Bella Hadid. Tajna njezinog  osunčanog izgleda je, između ostalog, i u tome što rumenilo i bronzer ne nosi samo na obraze, već i na – kapke. 

Bella rado eksperimentira sa šminkom, a jedan od najdražih trikova su joj omiljena nijansa rumenila ili bronzera na očima. S obzirom na to da je za vrijeme ljetnih vrućina najbolje make-up svesti na minimum, američka manekenka koristi samo laganu podlogu i bronzer za nijansu tamniji od njezinog tena. Njega nanosi ispod jagodica te umjesto sjenila na kapcima čime postiže prekrasan prirodan look, kao da se upravo vratila s plaže.

– Oduvijek sam volio tople boje koje ističu oko. Volim rumenilo kao final touch – uzmete kist, utrljate ga u bronzer ili rumenilo i potegnete duž očiju prije nego nanesete maskaru. Čak i kad radim “smokey eyes”, ostatak rumenila potegnem po kapcima. Pa tko ne voli izgledati kao da se upravo vratio s ljetovanja? – otkrio je svoje male tajne vizažist Vincent Oquendo.

Uz bronzer na obrazima i kapcima za osunčan look dovoljno je malo maskare i balzam koji će hidratizirati usne ili pak crveni ruž za večernji izlazak.

Linker
18. travanj 2024 14:20