Profimedia, Album
BEAUTY TAJNE

Otkrivene tajne tri looka Anastasije Steele iz 'Pedeset nijansi mračniji'

Iako film "Pedeset nijansi mračniji" nije opravdao očekivanja brojnih fanova, a kritičari su ga dočekali "na nož", Anastasia Steele, odnosno Dakota Johnson, uspjela je pobuditi veliko zanimanje ženskog dijela publike.

S obzirom na to da je od prikazivanja filma dobila brojne upite o beauty looku glavnog lika erotske drame, nastale prema predlošku spisateljice E. L. James, glavna vizažistica otkrila je koji je make-up koristila kako bi postigla tri različita izgleda koje je Dakota Johnson tako dobro "nosila".

Za ženu poput Anastasije Steele jedan ruž za usne nije dovoljan. U ekranizaciji bestselera "Pedeset nijansi mračniji" Dakota Johnson, koja je utjelovila Anu, nosila je tri različita ruža za usne, a kroz cijeli film provlačila se filozofija "manje je više", barem po pitanju make-upa. U postizanju "retro" looka korišteni su samo tanka linija tuša i crveni ruž kozmetičkog diva MAC u "Feel So Grand" nijansi i u kombinaciji s olovkom za usne istog brenda u "Cherry" nijansi.

Profimedia, Everett

Njezin "poslovni" look postignut je zahvaljujući ružu boje lubenice brenda Ilia koji je nanesen u tankom sloju, a zahvaljujući plavom podtonu dobro izgleda na različitim bojama lica.

Profimedia, Ferrari

I naposljetku, najseksepilniji look s glamuroznog bala pod maskama u kojem je svu pozornost ukrao ruž za usne. Radi se o make-upu brenda Glossier koji je upotpunjen olovkom za usne MAC u "Burgundy" nijansi.

Profimedia, Everett

Linker
27. lipanj 2022 06:56