NJEGA OKOLOOČNOG PODRUČJA

Osvježeni u novi radni tjedan: Pomoću ovih gel maski izbrišite umor ispod očiju

Okoloočno područje zbog tanke kože se uvelike razlikuje od ostatka lica, zbog čega zahtijeva posebnu njegu. Mučite li muku s podočnjacima i borama oko očiju, ove gel maske će riješiti sve vaše probleme.

Područje oko očiju često otkriva kako se naše tijelo zaista osjeća. Prvi znakovi umora pojavit će se upravo na okoloočnom području često popraćeni prvim znakovima starenja - borama.

Nedostatak sna, dehidracija, a često i geni ne idu u prilog svježem i mladenačkom izgledu lica.

image
Područje oko očiju zahtijeva posebnu njegu.
FOTOGRAFIJE: PEXELS

Tanka i krhka koža ispod očiju drastično se razlikuje od ostatka kože lica, zbog čega joj moramo posvetiti posebnu pažnju kod svakodnevnih rutina.

Kako bismo spriječili natečenost i tamne krugove oko očiju, važno je pravilno njegovati to osjetljivo područje. Izdvojili smo nekoliko gel maski za područje oko očiju koje će vašoj koži vratiti nekadašnji sjaj i izbrisati umor ispod očiju.

Čitajte i: Čišća, sjajnija i ljepša koža: Donosimo recept za smoothie od kojeg će vaša koža zasjati

Za bolji efekt

  • Za potpuni efekt maske držite u hladnjaku - na taj način osim što ćete smanjiti postojeću otečenost, spriječit ćete ponovno oticanje, a vaša će koža biti sjajna i hidratizirana.
  • Maske je dovoljno koristiti jednom tjedno, osim ako je koža iznimno suha, možete ih koristiti i dva do tri puta na tjedan.

Patchology FlashPatch podmlađujuće gel maske

Ovaj gel za oči prepun je ekstrakta kofeina kako bi posvijetlio tamnu kožu ispod očiju i potaknuo cirkulaciju u tom području. Nakon korištenja vaša će koža biti hidratizirana, a zahvaljujući kolagenu, ove gel maske će joj učestalim korištenjem vratiti elastičnost i gustoću.

image
Patchology FlashPatch podmlađujuće gel maske
CULTBEAUTY

Čitajte i: Njega kože prije spavanja: Održite kožu lica sjajnom, mekanom i elastičnom pomoću ovih savjeta!

Pixi DetoxifEYE gel maske

Ove maske za područje oko očiju također sadrže kofein, ali i ekstrakt zlata u kombinaciji s najčešćim sastojkom u svijetu ljepote, hijaluronskom kiselinom. Uz maske ćete dobiti i žličicu za lakše nanošenje, a vaša će vam koža biti zahvalna.

image
Pixi DetoxifEYE gel maske
AMAZON

Milk Makeup Cooling Water gel maske

image
Milk Makeup Cooling Water gel maske
SEPHORA

Ove maske za okoloočno područje idealne su za uklanjanje natečenosti, a sastoje se od kofeina, prirodne morske vode i lavande - idealne kombinacije za umirivanje kože.

Peter Thomas Roth Cucumber Hydra-Gel maske

image
Peter Thomas Roth Cucumber Hydra-Gel maske
NOTINO

Peter Thomas Roth Cucumber Hydra-Gel maske namijenjene su za ponovno oživljavanje kože oko očiju, a sastoje se od mješavine umirujućeg ekstrakta krastavca, kamilice i aloe vere. Umirujuća formula upotpunjena je hijaluronskom kiselinom koja kožu dodatno hidratizira.

Linker
18. travanj 2024 14:21