Za deset!

Ono kad se zaljubite na prvi pogled: Stigla je magična blagdanska kolekcija koju želite imati u svojoj torbici

Uđite u novu 2022. godinu sa stilom, uz savršenu dozu raskoši i glamura koju pruža blagdanska kolekcija "A Holiday Fable" poznatog talijanskog brenda.

U novogodišnjoj noći sve je dozvoljeno, zato napravite pomak od klasičnog make up looka i poigrajte se šljokicama i sjajem. Naglasite vašu ljepotu bogatom paletom boja - od svijetlih zemljanih nijansi sjenila za oči do zagasito crvene boje ruža. Ako ne znate kako, blagdanska kolekcija A Holiday Fable poznatog talijanskog kozmetičkog brenda KIKO Milano može biti i vaš izbor, jer nudi sve što vam treba za potpuni party look.

image

Eternal Matte Lip Mousse dolazi u 6 različitih boja. Inspirirajte se Pixie Dust Nail lakom za nokte.

KIKO MILANO

Celestial Eyeshadow paleta dolazi u šarmantnom pakiranju s ogledalom i nudi 12 različitih visokopigmentiranih sjenila za oči. Pored raznobojnog kolorita, u jednoj paleti možete izabrati nijanse s mat, metalik i sjajnim efektom.

image

Celestial Eyeshadow paleta

KIKO MILANO

Koju god nijansu za oči izaberete, kombinirajte je s tekućim ružem za usne s matirajućim efektom Eternal Matte Lip Mousse u čak 6 različitih boja.

Za posebni dodir koji će vaš novogodišnji look učiniti magičnim, izaberite Fable Radiant Duo Blush And Highlighter. Upotpunite izgled maskarom Miracle Lash Makeover za duge i guste trepavice koje oduzimaju dah.

image

Fable Radiant Duo Blush And Highlighter i Miracle Lash Makeover.

KIKO MILANO

Posebna poslastica limitirane kolekcije je magični eliksir za svjež izgled Pearly Radiance Moisturizing Gel s hidratantnim djelovanjem. Kombinacija hijaluronske kiseline i zlatnih mikro perli podarit će vašem licu novu dimenziju blistavosti.

image

Pearly Radiance Moisturizing Gel i 2-in-1 Rosy Glow Potion.

KIKO MILANO

Inspirirani baroknim stilom i vintage novogodišnjim ukrasima, svi proizvodi dolaze u luksuznoj ambalaži u bordo i zlatnoj boji. Ako još uvijek razmišljate čime razveseliti drage osobe za blagdane, neodoljivi make up i skin care proizvodi A Holiday Fable bit će savršen poklon ispod bora.


Novogodišnju kolekciju možete pronaći u KIKO Milano trgovini u Arena shopping centru, kao i na Fashion&Friends online shopu.

Linker
19. travanj 2024 21:14