Getty Images/iStockphoto
Šljokice svugdje

Novi trend u njezi kože: Stiže proizvod zbog kojeg će vaša koža doslovno zablistati

Nije nikakva tajna da su šljokice u make-upu must have – našle su se u ruževima za usne, sjenilima i lakovima, a sada ulaze i u područje njege zahvaljujući čemu će vam koža doslovno zablistati.

Popularni brend Too Faced najavio je novu hit masku za lice teaserom na Instagramu, a čini se da prate trendove. Prošlih nekoliko sezona u njezi lica svi su pričali o maskama – već neko vrijeme neizostavne su takozvane "plahtice", ali američki kozmetički brend odlučio je ponovno popularizirati one koje se skidaju odljepljivanjem. I u tome će mu pomoći šljokice. Svoj novi proizvod brend Too Faced je predstavio na Instagramu, ali nisu otkrili mnogo o njemu. U kratkom videu žena na lice nanosi šljokičastu masku kakvu još nismo vidjeli. Iako na tržištu postoje one metalik, u širokoj distribuciji će to biti prva maska za lice sa šljokicama i sigurno će biti proizvod koji će šminkerice htjeti pokazati na svojim društvenim mrežama.

Iako nije poznato kada stiže u prodaju niti hoće li doći u različitim bojama, neupitno će osnovnu rutinu njege kože podići na novu razinu. Ako ništa drugo – onu malo zabavniju.

Linker
19. travanj 2024 19:27