Top izbor

Nigdje bez highlightera: Pet klasika i pet najnovijih bez kojih ljeto nema smisla

Highlighteri nikada nisu bili toliko popularni koliko su danas i bez njih teško možemo zamisliti ikoji make-up look. Ako ste potrošili stari i želite prije ljeta nabaviti neki novi, kvalitetni, pogledajte koje smo izabrale među klasicima, ali i onim najnovijima.

S dolaskom ljetnih vrućina često nam ne treba nikakav puder, već samo highlighter koji će naglasiti preplanulost i licu dati svježinu. Highlighter se obično nanosi na najviše točke lica, odnosno na one na koje svjetlost prirodno pada - jagodične kosti, područje ispod obrva, vrh i dužina nosa te Kupidov luk.

No, highlighterom možete naglasiti i druge dijelove tijela poput ključne kosti, dekoltea, ramena pa čak i noge za koje su odlični oni tekući. Njih je najbolje nanositi kistom kako biste pokrili veću površinu, dok one za lice možete nanijeti i prstima. U slučaju da vam treba kvalitetni highlighter, za vas smo izabrale pet kultnih koji su na beauty tronu već godinama te pet najnovijih koje vrijedi isprobati.

Pet klasika

S lijeva na desno: Cover FX, Becca, NARS, The Balm, Hourglass

Cover FX Custom Enhancer Drops (Beauty Bay, 202,50 kuna)

Ovaj tekući highlighter veganskog brenda Cover FX jako brzo je dobio kultni status zbog visoke pigmentacije, predivnih nijansi, nadogradivosti i multipraktičnosti. Možete ga nositi klasično - kao highlighter ili ga pomiješati s dnevnom kremom ili puderom za dodatni sjaj.

Becca Shimmering Skin Perfector (Cult Beauty, 249 kuna)

Beccin highlighter u kamenu obožavaju žene diljem svijeta i to ne bez razloga. Tekstura mu je nježna, kremasta i prozračna, a svjetlucave čestice su suptilne za najprirodniji sjaj na koži. Ako se volite jako sjajiti, odlično se može nadograditi.

NARS Cosmetics Illuminator (Look Fantastic, 199,20 kuna)

NARS-ov Illuminator vrlo je lagan, nekomedogen proizvod koji se također može dodati u puder za sjaj preko cijelog lica ili kao samostalni proizvod za tijelo koji će odlično naglasiti preplanuli ten.

The Balm Mary Lou Manizer (Müller, Pink Panda, 164,90 kuna)

The Balm-ov Mary Lou Manizer jedan je od najpoznatijih kultnih highlightera divne boje šampanjca koja pristaje svim tonovima kože. On je visoko pigmentirani highlighter i sjenilo u jednom kojim se postiže divan, zlaćani sjaj.

Hourglass Ambient Lighting Palette (Feel Unique, 504, 90 kuna)

Malo tko može ostati ravnodušan na ovu paletu highlightera koja se često može naći u make-up kitovima vizažistica. Iako nešto veće cijene, ovi highlighteri ublažavaju oštre sjene na licu, osvježavaju ten i trajat će vam zaista dugo.

Pet najnovijih

S lijeva na desno: Huda Beauty, Charlotte Tillbury, Essence, Anastasia Beverly Hills, Fenty Beauty

Huda Beauty N.Y.M.P.H. (Huda Beauty, 346,50 kuna)

Not. Your. Mama’s. Panty. Hose. naziv je ovog najnovijeg tekućeg highlightera poznate blogerice i beauty mogulice Hude Kattan. Osim što ga se može koristiti na licu, njime možete postići nevjerojatan sjaj na cijelom tijelu.

Charlotte Tilbury Glowgasm (Cult Beauty, 498 kuna)

Glowgasm paleta legendarne vizažistice već neko vrijeme iskače po Instagramu kao jedan od najljepših proizvoda ove godine. Uz highlighter sadrži i multiglow, bronzer i rumenilo koje također u sebi sadrži sjajne čestice.

Essence #instaperfect Liquid Highlighter (Müller, Pink Panda, 29,90 kuna)

Essence ovaj proizvod opisuje kao savršeni dodatak puderima iz iste linije koji se možete s njima i pomiješati. Dolazi u dvije nijanse i dovoljno je malen da ga možete nositi posvuda sa sobom. Ako uza sebe nemate spužvicu za tekuće proizvode, nanesite ga prstima.

Anastasia Beverly Hills Loose Highlighters (Feel Unique, 207,50 kuna)

Poznati američki brend ABH nedavno je izbacio highlightere u prahu koji se lako blendaju i ljepše osvjetljavaju lice od , primjerice, onih u kamenu. Osim toga, nijanse se mogu miješati i koristiti na cijelom tijelu, kao i kosi. Potpuno su veganski, bez parabena i glutena te nisu testirani na životinjama.

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter (Fenty Beauty, 226,80 kuna)

Rihanna je s lansiranjem ovog highlightera napravila pravu pomamu među beauty entuzijastima, prvenstveno zato što je nadogradiv i dolazi u neuobičajenim nijansama. Killawatt highlighter možete nanijeti suptilno ili nešto bogatije, ovisno o količini sjaja koji volite. U svakom slučaju izgledat će fenomenalno, bilo na obrazima, nosu ili čak kapcima.

Linker
13. travanj 2024 11:24