iStock
MALI EKSPERIMENT

Nećete vjerovati kako izgleda ruž za usne pod mikroskopom

Jeste li se ikada zapitali kako izgleda make-up pod mikroskopom? Blogerici Amy Oyler upravo je to pitanje prošlo kroz glavu nakon što je kupila novi mikroskop.

Nakon što je pod mikroskopskom lećom pogledala sve što joj se našlo pod rukom, Amy Oyler, poznatija kao The Scientific Mom, uhvatila se istraživanja svoje make-up torbice, a prvi na listi se našao ruž za usne. Iako većinu brine samo koja nijansa bi im najbolje odgovarala, ona se često znala zapitati zašto neke boje ruža izgledaju tako kako izgledaju i na inicijativu svoje kćeri ih odlučila pomnije istražiti.

- Bila je to ideja moje 11-godišnje kćeri Katie i bila je to odlična sugestija jer smo obje bile očarane nevjerojatnim bojama, kristalnim oblicima i strukturom koje smo vidjele - izjavila je Oyler koja je na svojem blogu objavila i fotografije svojeg malog istraživanja. Kad ih vidite bit će vam jasno zbog čega su u kratko vrijeme postale viralne - više podsjećaju na dječji kaleidoskop nego na razmazani ruž. Istu takvu analizu planira napraviti i sa sjenilima, highlighterima i rumenilima, a do tada pogledajte neke od fotografija njezinog malog istraživanja.

Linker
17. travanj 2024 13:37