Juliano/X17online.com
BUJNE USNE

Khloe Kardashian opet je bila kod estetskog kirurga, ali ovoga puta neuspješno

Iako niti jednoj od Kardashian-Jenner sestara plastične operacije nisu strane, ovog puta se ponovno na tapeti našla Khloe Kardashian zbog vidljivo većih usana.

Početkom godine je okrenula novu stranicu: pokrenula je svoj fitness program nazvan "Revenge Body", a osim što je progovorila o svemu s čime se borila kada je bila "debela sestra Kardashian", pokazala je i potpuno neprepoznatljivu sebe. Nije se radilo samo o tome da se riješila kilograma, već o njezinom potpuno drugačijem izgledu za koji obožavatelji nisu mogli procijeniti radi li se o dobrom make-upu ili plastičnoj operaciji. Nakon što se nedavno potegnula rasprava je li operirala nos ili se radi o još jednom odličnom make-up triku, 32-godišnja reality zvijezda ponovno se našla u fokusu zbog svojeg izgleda.

Khloe Kardashian arrives at LAX rocking braids and black shades as she arrives back in Los Angeles. The reality star is also pursing her extra large lips, which appear to have received another injection. May 30, 2017 X17online.com
Juliano/X17online.com

Iako je njezina mlađa sestra Kylie Jenner ona koja je u obitelji najpoznatija po svojim punim usnama koje postiže svojim sjajilima, ali i filerima, Khloe Kardashian krenula je njezinim stopama i na losanđeleškom aerodromu pokazala vidljivo veće usne. Iako se od paparazza skrivala iza velikih crnih sunčanih naočala, svi su primijetili njezin neobičan izgled – čemu je pridonio i njezin minimalistički make-up koji njeguje već neko vrijeme.

Linker
20. travanj 2024 08:36