celebrity beauty tajne

Jane Seymour otkrila zašto izgleda tako dobro sa 70: ‘Facelift još nisam probala, a žalim samo za jednim‘

Glumica je jedna od rijetkih prirodnih ljepotica u svijetu bogatih i slavnih, a čak i na pragu osamdesetih, bez pomoći plastičnog kirurga izgleda - fantastično. Za časopis ‘New Beauty‘ otkrila je sve svoje tajne i razmišljanja o njezi lica i ljepoti.

Jane Seymour, britanska glumica koja se devedesetih proslavila u seriji "Dr. Quinn, žena vrač", kaže da se s napunjenih 70 godina osjeća jednako kao i prije te da tajna njezine ljepote leži u tome što je prihvatila proces starenja.

"Ja sam osoba koja čašu uvijek vidi na pola punu. Budite mladoliki koliko to možete biti", izjavila je za časopis New Beauty.

Jane već godinama slijedi jednaki beauty režim koji joj najbolje odgovara, a koji uključuje pilates, duge šetnje plažom, zdravu prehranu i uzimanje vitamina.

image
Jane Seymour u 70. godini života izgleda fantastično
FAMOUS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Velika pobornica proizvoda s retinolom

Poznata glumica itekako pazi koje proizvode stavlja na lice, a najvažnije su joj kreme s retinolom za večer te proizvodi s hijaluronskom kiselinom za dan. Svima predlaže i da pod svaku cijenu izbjegavaju sunce.

Zvijezda devedesetih otkrila horor koji je proživjela: 'Bila sam slomljena, Skoro su mi oduzeli ono što sam najviše voljela'

Upravo uz pretjerano izlaganje suncu vezana je i jedina stvar za kojom žali kad je ljepota u pitanju.

"Da se mogu vratiti i poručiti jednu stvar mladoj djevojci koja je odrasla u Velikoj Britaniji u kojoj je stalno tmurno vrijeme, rekla bih joj da se prestane 'pržiti' na suncu uz ulje za pečenje i ploču koja reflektira svjetlost. No, srećom, davnih sam dana prestala obožavati sunce", izjavila je bivša Bondova djevojka.

Glumica je otkrila i da se nikad nije podvrgnula plastičnoj kirurgiji kad je lice u pitanju, niti isprobala "slavni" facelifting.

"Do sad, nisam probala facelifting, tako sam odlučila. No ne kažem da sam protiv toga, gotovo svatko koga znam je to isprobao i svi su oduševljeni rezultatima. Ne želim reći nikad, ali još se na to nisam odlučila", otkrila je britanska glumica.

Dosta joj je: Jane Fonda vjerna je isto vježbi već 40 godina, no zato je odustala od muškaraca

Linker
15. travanj 2024 15:16