Iz osobnog iskustva

Isprobali smo pastu za zube bez koje ne može ni Victoria Beckham, evo rezultata

Osim neodoljivog dizajna - kojeg htjeli ili ne htjeli - prvo primijetite na proizvodu, oduševio me okus i miris pa sam imala osjećaj kao da sam svoje zube, koje sam zbog aparatića morala prati nakon svakog obroka - počastila hotelom s pet zvijezdica. Ali stvarno!

Kada sam početkom godine dobila aparatić za zube moja ortodontica je bila poprilično oštra i jasna: "Zube moraš temeljito četkati najmanje pet puta dnevno, a četkicu nosi i na posao!”. Ideju da perem zube više od tri puta u danu smatrala sam poprilično opskurnom, pa imam i pametnija posla. No, postoji jedan veliki 'Ali'.

Prvi dan nošenja Invisaligna i pranje zubi 16 (slovima šesnaest) puta je za mene bilo prilično šokantno.

Na prvo žaljenje ortodontici oko pranja zubi mi je otkrila malu tajnu zvanu MARVIS paste za zube. "Wow koje cool pakiranje", pomislila sam i zaustavila se na tome.

image

Ova zubna pasta s eksplozijom okusa će nešto banalno poput pranja zubi učiniti jako zabavnim, a moći ćete piti omiljenu kavicu ili čaj bez brige o tamnim mrljama.

SHUTTERSTOCK

Par dana kasnije sam na Instagramu viđala influencere i njihove objave, a da budem kompletno iskrena - kupila me činjenica da Victoria Beckham u svojoj Hermes Kelly nosi MARVIS. Upregnula sam Google i na stranici Delmerion pronašla MARVIS Jasmin Mint, koji je, usput da vam kažem - fantastičan. Kupili su me nazivom okusa i dizajnom pakiranja, ako ćemo iskreno.

Tjedan u kojem sam ga naručila nije bio jako dobar, a kada sam pogledala narudžbe od tog tjedna, bilo je vrlo jasno da sam u osjećaju tuge naručivala lijepe male stvari zbog kojih ću se osjećati bolje.

I iako se novcem baš i ne može kupiti sreća, drago mi je što mogu reći da mi ova pasta za zube doista unese malo radosti svaki put kada je koristim.

Osim dizajna i pakiranja koji osvaja ljubitelje estetike na prvu, osjećam se na trenutak kao da su moji zubi odsjeli u otmjenom hotelu s pet zvjezdica.

image
DELMERION

"Ta pasta za zube je ljepša od mene”, komentirala je moja prijateljica s posla i nasmijala me do suza. Trebalo mi je par dana da se naviknem na okus i miris, jer je daleko od onoga na što sam navikla. Naime, miris je intenzivan, ali cvjetni okus blag. Ako ste ikada jeli i pili, recimo, latte od lavande ili cupcake s glazurom od ruže, MARVIS Jasmin Mint je vrlo slično iskustvo.

U roku od jednog dana, bila sam potpuno navučena i na kraju sam kupila SVE okuse koji čekaju degustaciju.

Moja kolegica Sara naručila je pastu s okusom cimeta i kaže da je kao zdrava verzija Coca Cole. Zahvalna sam što me MARVIS spasio od dosade pranja zubi 16 puta u danu, a ako i nemate Invisalign, ova tuba s eksplozijom okusa će nešto banalno poput pranja zubi učiniti jako zabavnim.

image
DELMERION
Linker
18. travanj 2024 08:15