IMAXtree
MAKE-UP MASKA

Iskoristite Noć vještica i isprobajte beauty lookove koje inače ne biste

Noć vještica sve je bliža, a ako ste od onih koji ne preferiraju potpuno maskiranje, to je prava prilika da barem isprobate neobične make-up trendove. Iako su ove godine na Tjednu mode prevladavali prirodni izgledi i ovog puta su se neki vizažisti odlučili na potpuno suprotno - upečatljive beauty lookove koje bi rijetko tko odabrao čak i za večernji izlazak.

Crno sjenilo naneseno u više slojeva bit će idealno za "darkerski" look, ali smokey eye nije jedini izbor. Nose se crvena, narančasta ili jarko plava boja na kapcima, debela i nepravilna linija crnog tuša, naglašeno rumenilo pokraj očiju, a hit su zlatno sjenilo te upečatljivi ruževi poput svijetloplavog ili šljokičastog.

Uglavnom, pravilo za Noć vještica jest da pravila nema - otpustite kočnice, uzmite kozmetiku koju skrivate na dnu ladice i slobodno se poigrajte. Dapače, možda će vas pozitivne reakcije ohrabriti da neke beauty trendove nastavite nositi i nakon Halloweena. U galeriji provjerite idealne lookove za Noć vještica inspirirane Tjednima mode!

Linker
16. travanj 2024 13:44