#wineliptint

Hit su usne boje vina: Iznimno romantično, pomalo mračno i dovoljno tajanstveno da izazove pozornost

Ove sezone nosimo ruževe koji izgledaju kao da smo upravo dovršili treću čašu merlota, a popularizirale su ih influencerice s društvenih mreža.

Ako vam je slučajno promaklo, najpoželjniji beauty hashtag sezone glasi - #wineliptint. Influencerice iz svijeta ljepote poludjele su za sjajilima i ruževima pakiranim u ambalažu koja imitira minijaturne boce vina, s bojama i nazivima koji asociraju na određene vinske sorte - “merlot burgundy”, “chardonnay orange”, i “shiraz red” hit su na Tik-Toku i Instagramu, a trend vina na usnama s društvenih mreža brzo se preselio na crveni tepih.

image

Elle Fanning, zvijezda dramske serije ‘Velika’, istaknula je i oči i usne

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na gala večeri LACMA’s Art+Film održanoj u Los Angelesu glumica Elle Fanning blistala je u crnoj večernjoj kreaciji, a njezin “noir look” zaokružio je make-up vizažistice Kate Synnott. Ruž boje merlota, blijedoružičasto rumenilo na jagodicama i nekoliko preciznih poteza crnim tušem za oči istaknuli su ljepotu 23-godišnje zvijezde serijala o usponu ruske carice Katarine Velike, čija se druga sezona upravo počela prikazivati na HBO GO.

image

Hailey Bieber, model i supruga glazbenika Justina Biebera, voli minimalistički make-up

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

I 25-godišnja manekenka Hailey Bieber, supruga glazbenika Justina Biebera, na istom se gala događaju pojavila sa sličnom nijansom ruža koji je apsolutni hit sezone.

Vizažisti savjetuju da uz njega nosite minimalističku, zalizanu frizuru, primjerice visoku ili nisku punđu, i puder svjetlije nijanse jer tamni ruževi vole blijedi ten.

Ima u toj kombinaciji nečeg iznimno romantičnog, pomalo mračnog i taman dovoljno tajanstvenog da izazove pozornost.

Kako postići hit beauty look, ali i upariti ga s modnim trendovima, čitajte u novom broju magazina Gloria IN.

image
GLORIA IN
Linker
20. travanj 2024 13:20