Važno je znati!

Donna Vekić dobro zna kako se zaštititi od sunca: ‘Ono može biti naš najbolji prijatelj, ali i najveći neprijatelj‘

Bliže se topliji dani, što znači da je krajnje vrijeme da se pobrinemo za zdravlje i sigurnost vlastite kože. Poznata tenisačica otkriva kako spriječiti potencijalna oštećenja.

Ako mnogo vremena provodite na suncu, doista je važno misliti o zaštiti kože jer zračenja mogu imati jako invazivan utjecaj. To dobro zna Donna Vekić, poznata hrvatska tenisačica, koja je postala zaštitno lice Humed Pharme, tvrtke koja u svom portfelju zastupa niz svjetski poznatih brendova iz područja kozmetologije. Jedni od njih su Heliocare proizvodi kojima svoje povjerenje daju svi zaljubljenici u vanjske sportske aktivnosti, sunce, more i ljeto.

image

Donna Vekić dobro zna koliko je važno štititi svoju kožu.

PRESS

"Njega kože u svim godišnjim dobima jako mi je važna s obzirom da puno vremena provodim trenirajući vani ili u drugim vanjskim aktivnostima. Ljeti toga postanemo svjesniji, no uvijek je potrebno kožu štititi od sunca. Važno mi je da su to uvijek visoko kvalitetni proizvodi koji mojoj koži daju potrebnu zaštitu, ali je istovremeno hrane i njeguju. U Heliocare proizvodima prepoznala sam sve to, a jednako tako mi je važna i činjenica da proizvođači Heliocare linije - Cantabria Labs brinu o održivoj proizvodnji i zaštiti okoliša. Sunce može biti naš najbolji prijatelj, ali i najveći neprijatelj. Danas je jako važno štiti kožu i ne izlagati ju pretjerano suncu", istaknula je Donna Vekić.

Ova se linija ističe i vrlo visokom foto-imuno zaštitom koja pomaže smanjenju pojave hiperpigmentacija djelujući na sve faze sinteze melanin, a nudi kreme koje možete koristiti kao zaštitu, ali i kao sastavni dio vašeg make-upa. Nježna kombinacija aktivnih tvari u svim kremama za zaštitu kože ukomponirana je u izrazito laganu formulaciju što omogućuje lako nanošenje i upijanje.

Linker
17. travanj 2024 01:31