Ostvarila san!?

Demi Moore komentirala Fendi reviju na kojoj je šokirala javnost: Sada izgleda normalno?

Glumica je na nedavnom modnom showu izgledala neprepoznatljivo te su je mnogi optužili da je pretjerala s filerima. Iako nije ni potvrdila, ni odbacila tu tvrdnju, postoji teorija da je koristila poznati trik manekenki kako bi postigla ‘zategnutiji‘ izgled.

Kada je prije tjedan dana otvorila virtualnu modnu reviju kuće Fendi u Parizu, glumica Demi Moore (58) nije javnost iznenadila samo manekenskim hodom već i neprepoznatljivim licem. Naime, izgledalo je kao da se podvrgla neuspješnim estetskim zahvatima - njen se nos na snimkama i fotografijama činio znatno manjim, a jagodice neobično upadljivima.

Čitajte i: Potpuno neprepoznatljiva: Slavna glumica na reviji modne kuće Fendi šokirala izgledom

Malo tko je komentirao elegantno crno Fendi odijelo od satena u kojem je prošetala pistom već njen izraz lica i šminku koja je očito dodatno naglasila obraze. Samo dan kasnije gostovala je u online emisiji 'No Filter with Naomi' i u razgovoru sa supermodelom Naomi Campbell (50) izgledala potpuno prirodno.

image
Demi Moore na Fendijevoj reviji.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA


"Šetanje pistom bilo je ostvarenje mojih tinejdžerskih snova. Tek sam dan nakon shvatila što se zapravo dogodilo. Bio je to magičan trenutak i mogu reći da mi je doista bila čast", rekla je Demi na što je Naomi nadodala kako očito još nije svjesna da je to bilo prvo predstavljanje haute couture kolekcije za kuću Fendi koju je predstavio dizajner Kim Jones, te da je samim time sudjelovala u povijesnom događaju.

Naslijedivši Karla Lagerfelda Jones je ispunio očekivanja impresivnom kolekcijom, a na pisti su se uz Demi pojavile i Bella Hadid, Cara Delevingne te kultni supermodeli devedesetih, Naomi Campbell, Christy Turlington te Kate Moss s kćeri Lilom.




Iako su mnogi estetski kirurzi za medije nakon revije izjavili kako je očito da je Moore pretjerala s hijaluronskim filerima i faceliftingom, nakon videa kod Naomi Campbell pojavile su se i druge teorije. Dok jedni tvrde da je šetajući pistom glumica grizla obraze i tako postigla zategnutiji izraz lica i naglasila jagodične kosti, drugi tvrde da ju je šminka učinila krajnje neprepoznatljivom.

Ona zasad, o tome šuti, odnosno estetske operacije 'negira' objavom fotografija na Instagramu. Tako je uz opis 'Priprema kože prije showa' objavila fotografiju s maskom na licu (riječ je o sheet maski Y Theorem Bio Cellulose brenda 111SKIN), aludirajući kako je tajna njenog mladenačkog izgleda u njezi kože.



Da je radila drastične operacije opovrgnula je i fotografijom bez šminke snimljenom uoči revije - uz modele Kate Moss, Christy Turlington i dizajnera Kima Jonesa, Moore je izledala prirodno.


Linker
24. travanj 2024 05:55