Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
zna biti i jednostavna i glamurozna

Bez šminke se može: Gigi Hadid s osmijehom pokazuje prirodno lice, još je i mahala paparazzima

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Gigi Hadid, ovih dana žari i pali po modnim pistama u New Yorku, gdje je u punom jeku glasoviti Tjedan mode. Paparazzi su je snimili na izlasku iz stana, dok je, bez trunčice šminke, odlazila na posao.

Američka manekenka Gigi Hadid predvodnica je mnogih najvećih svjetskih trendova kad su moda i ljepota u pitanju - upravo je stoga baš lijepo vidjeti je neopterećenu, potpuno bez šminke, dok veselo maše fotografima koji je svakodnevno vrebaju ispred stana, ali i iza mnogih gradskih uglova.

I dok se mnoge žene i danas, kad se toliko ukazuje na prirodnu ljepotu, boje izaći na ulicu bez make-upa, Gigi ulijeva nadu da će se to ipak promijeniti i da će se sve više dama s velikim osmijehom usuditi pokazati prirodno lice.

Gigi Hadid is seen leaving her apartment to go to a fashion show on February 10th 2020 in New York City, NY., Image: 497654049, License: Rights-managed, Restrictions: ©Licenced to New Media Images. All Rights Reserved. UK copyright law applies to all print & online publications.
New Media Images space rates apply to all images.
Magazines contact agency for fees before use.
Images Single use only then repro fees apply., Model Release: no, Credit line: Neil Warner / IMP Features / Profimedia
Neil Warner / IMP Features / Profimedia

New York, Ny  - Gigi Hadid waving to the photographers

BACKGRID USA 10 FEBRUARY 2020, Image: 497651992, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gigi Hadid ima 24 godine, visoka je 179 centimetara i ima 58 kilograma. Visoka i vitka, samouvjereno vlada modnim svijetom te je veliki uzor modni ženama svih generacija. Revija na koju je ovaj put hitala bila je ona kuće Proenza Schouler - na pisti se pojavila u crvenom kaputu i naravno, dramatično našminkana, kako i priliči njujorškom glamuru u ovome tjednu.

U posljednje vrijeme opet se naveliko piše da je Gigi obnovila vezu s pjevačem Zaynom Malikom, s kojim je bila nerazdvojna od 2015. godine. No, početkom 2019. su prekinuli i time ostavili razočarane mnoge svoje obožavatelje. Ipak, nije prošlo ni godinu dana, kad su mnogi primijetili da se tu opet nešto "kuha" - iako na Instagramu još nisu objavili zajedničku fotografiju, uhvaćeni su na Instagram storyjima... ona je tako objavila njihov uokviren selfie, uz riječi "pokraj kreveta".

NEW YORK, NY - MAY 02:  Gigi Hadid (L) and Zayn Malik attend the
Getty Images
Zayn Malik i Gigi Hadid

Linker
19. travanj 2024 02:46