IMAXtree
VATRENA BOJA NA USNAMA

9 mat ruževa u svim nijansama crvene

Iako se make-up trendovi stalno mijenjaju – crvene usne uvijek su poželjne. Upečatljiv look već je godinama jedan od onih na koji uvijek možete računati i to u najintenzivnijim, ali i zagasitim varijantama.

Iako su dominirali većinu prošle godine, ni u 2017. ne posustaju i dolaze još bolji – nove kolekcije mat ruževa ne isušuju usne pa više nije potreban piling i balzam prije njegovog nanošenja. Takvi su i novi Max Factor Velvet Mattes ruževi koji nemaju veći postotak suhe tvari, već sadrže malu količinu mljevenog mica praha zahvaljujući čijoj se nepravilnoj strukturi svjetlost tako raspršuje da se postiže mat efekt.

Max Factor (74,90 kn); NYX (6 $); Deborah Milano (65,90 kn); Essence (21,90 kn)

Uostalom, jedna od njihovih prednosti je dugotrajnost pa kad ga jednom nanesete ne morate se brinuti da ćete ga uskoro morati popravljati. Ipak, to znači da morate pronaći boju s kojom možete preživjeti cijeli dan, a crvena - simbol strasti i revolucije - idealna je za to jer u tren oka "začini" svaki look. I dok su za Valentinovo odlične intenzivne nijanse, u zimskoj su varijanti najbolje one zagasite. Njima se postiže dramatičan izgled koji naglašava svježinu tena, ali u tom slučaju ne treba pretjerivati s make-upom na očima.

Lancome (258 kn); Catrice (39,90 kn); Douglas (99,90 kn); MAC (190 kn); Rimmel (59,90 kn)

Linker
08. travanj 2024 11:49