IMAXtree
MAKE-UP INSPIRACIJA

5 make-up stručnjaka čije biste Instagram profile trebali pratiti

U ovo blagdansko doba godine make-up inspiracija vam je potrebnija nego ikad. Pravo je vrijeme za eksperimentiranje s jačom i malo drugačijom paletom boja, a uobičajeno nije riječ koju želite čuti kada se predstavljate u svom party izdanju.

Instagram na svu sreću vrvi profilima koji će vas inspirirati i naučiti nekim novim beauty trikovima. Odabrali smo 5 svjetskih make-up stručnjaka čiji bi profili trebali biti na listi vašeg istraživanja. Inspirirajte se njihovim savjetima i zablistajte u najboljoj mogućoj verziji sebe!

Robin Black - @beautyisboring

Od jarke plave boje na očima pa sve do pravilnog nanošenja decentnog rumenila, savjet majstorice šminke Robin Black zlata vrijedi. Svojim inovativnim stavovima o ljepoti pomaknula je granice, a hrabrim odabirom boja pokazala kako zelena, plava i žuta mogu odlično izgledati na očima. Osim što zna sa šminkom, Robin vješto barata i fotoaparatom i zato su sve fotografije besprijekorne.

Mario Dedivanovic @makeupbymario

Čini se kako uspješni Mario Dedivanovic, porijeklom Crnogorac, živi svoj američki san. Naime, on je zaslužan za lice Kim Kardashian i njezin je stalni suradnik. Šminkao ju je za oba vjenčanja, a na njegovom profilu često ćete ih vidjeti zajedno. Tu su još i brojne druge zvijezde o čijem izgledu brine poput Kate Bosworth, Katy Perry, Chanel Iman...

Lisa Eldrige @lisaeldrigemakeup

Instagram profil jedne od najpoznatijih svjetskih vizažistica prepun je savjeta i kratkih how to videa. Kako bi vam pokazala na što točno misli i kako se treba pravilno našminkati Lisa Eldrige će prvo teoriju isprobati na sebi. I zato od ove dame možete naučiti jako puno iz prve ruke. Vrijedi spomenuti da surađuje s glumicama Kate Winslet, Keirom Knightley te Tv zvijezdom Alexom Chung.

Sir John - @sirjohnofficial

Ovo je čovjek koji potpisuje jedno od najpoznatijih svjetskih lica - ono Beyoncé. Čak se niti lijepa i uvijek besprijekorna Beyoncé ne budi savršena, a Sir John zna odlične trikove koje možete naučiti. Otkrit će vam tajne ujednačenog tena, odličnih maskara te konturiranja, a i majstor je 'nevidljivog' make-upa.

Pat McGrath - @patmcgrathreal

U beauty svijetu kažu da svi putevi vode do Pat McGrath. Ne prođe niti jedan tjedan mode u svijetu, a da Pat i njezin tim nisu u backstageu gdje diktiraju make-up trendove. Stoga takvu svjetsku beauty 'facu' vrijedi pratiti. Njezin Instagram profil vrvi ne samo njenim radom već i onime što nju kao profesionalca inspirira. A tu su i novosti o njezinoj make-up liniji za koju se uvijek traži proizvod više.

Linker
22. travanj 2024 14:45