Getty Images
inspiracija

10 beauty lookova koje želimo kopirati

Filmski festival u Cannesu je sav u znaku glamura: holivudske zvijezde šeću crvenim tepihom u dizajnerskim haljinama i "ukrašene" dijamantima, a s obzirom na to da se radi o jednom od događanja na kojem svi žele biti viđeni – ne nedostaje inspiracije za beauty lookove jer se svi brinu da su make-up i frizura besprijekorni.

Azurna obala je od 17. svibnja bila omiljeno odredište brojnim glumicama i modelima koje su za šetnju 60-metarskim crvenim tepihom pomno birale luksuzne kreacije, ali jednako tako razmišljale o stiliziranju kose i make-upu. Naravno da su modne kombinacije bile "nadopunjene" odgovarajućim nijansama sjenila, tuša za oči ili ruža za usne, a kod frizura se uvijek obraćala pozornost na dizajn gornjeg dijela haljine, ali i nakit – ovisno o tome što se željelo naglasiti.

I ovog puta su lookovi bili vrlo različiti – od retro frizura preko pletenica i visokih repova do pokazivanja potpuno novog reza kao što je to s bobom učinila Hailey Baldwin. Make-up je bio jednako raznolik: zvijezde su birale različite nijanse ruževa – od nude do tamnocrvenih, a poigravale su se upečatljivim eyelinerom – poput onog Elle Fanning.

CANNES, FRANCE - MAY 24:  Irina Shayk attends the
Getty Images
Irina Shayk

CANNES, FRANCE - MAY 24:  Hailey Baldwin attends the
Getty Images
Hailey Baldwin

CANNES, FRANCE - MAY 24:  Nicole Kidman attends the
Getty Images
Nicole Kidman

CANNES, FRANCE - MAY 24:  Doutzen Kroes attends the
Getty Images
Doutzen Kroes

CANNES, FRANCE - MAY 24:  Elsa Hosk attends the
Getty Images
Elsa Hosk

CANNES, FRANCE - MAY 23: Elle Fanning attends the 70th Anniversary of the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 23, 2017 in Cannes, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Elle Fanning

CANNES, FRANCE - MAY 22:  Sara Sampaio attends the
Getty Images
Sara Sampaio

CANNES, FRANCE - MAY 19:  Actress Lily Collins attends the
Getty Images
Lily Collins

CANNES, FRANCE - MAY 17:  Jury member Jessica Chastain attends the
Getty Images
Jessica Chastain

CANNES, FRANCE - MAY 17:  Emily Ratajkowski attends the
Getty Images
Emily Ratajkowski

Linker
19. travanj 2024 17:40