WOW EFEKT

Volumiziran rep s popularnim ‘scrunchijem‘: Jednostavno rješenje za sve žene s rijetkom kosom

Kako oživjeti rijetku i tanku kosu u repu? Internet vrvi savjetima, a mi smo pronašli možda i najjednostavniji. Treba vam samo čvrsta gumica i ‘umijeće‘ vezanja visokog repa.

Jednostavan savjet za to kako postići efekt guste kose u konjskom repu na svom TikTok profilu podijelila je influencerica Kirsty Hollick pod imenom The Bridalist. Nije potreban odlazak frizeru, ne treba vam niti lak za kosu, pjene, posebni tretmani i maske, već jednostavna i čvrsta gumica, a beauty influencerica je preporučila popularni "scrunchie".

Napravite visoki konjski rep, zavežite kosu, no u posljednjem dijelu, kosu odvojite u dva pramena. Donji pramen zavežite s gumicom, a gornji raspustite.

Na taj način kosa će dobiti prividan volumen, a gumica će ispod pramenova biti neprimjetna.

Čitajte i: Šminka i more ne idu zajedno, no pomoću ove metode zadržite "wow" efekt trepavica i na plaži!

Trik je odličan jer su čvrste scrunchie gumice pogodne za ravnu, valovitu te kovrčavu kosu. Ovo je definitivno spas po ljetnim vrućinama kad bismo se najradije ošišale što kraće moguće. Ovako možete izgledati efektno, uredno, a ono najvažanije - izbjeći znojenje u svim mogućim prigodama.

image
Visoki rep.
PEXELS

"Scrunchie" gumice popularan su statement 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, a na velika vrata, ove gumice vratile su se 2019. godine. Niti ovo ljeto nisu izgubile na popularnosti. Može ih se nabaviti u bilo kojem high-street dućanu, s različitim uzorcima, bojama, veličinama...Prije svega, popularizirao ih je i Instagram, a brojne su poznate Hrvatice podijelile fotografije svojih outfita s kojima su uklopile i "scrunchie".

Nose ga Izabel Kovačić, Jelena Perić, Selena Gomez, Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker te mnoge druge. Evo nekoliko primjera kako ih uklopiti u svakodnevne outfite, bilo poslovne ili pak one malo opuštenije, za plažu.

Linker
19. travanj 2024 22:20