Luka Nižetić / Instagram
PRAVI ZAOKRET

Više nije plavuša: Petru Nižetić smo jedva prepoznali!

Oduvijek je bila poznata da sve radi po svom, osobito kada su moda i beauty u pitanju. Bivša voditeljica, modna blogerica i producentica odvažila se na promjenu boje kose, ali nije odabrala nijansu koju ovog ljeta svi žele.

Splićanka Petra Nižetić, koja živi u San Franciscu od prošle jeseni, sve je iznenadila kada je nakon godina vjernosti svojoj dugoj plavoj kosi napravila pravi zaokret. Iako trenutačno svi pričaju o platinastoj nijansi, kakvu nose zvijezde poput glumice i modela Care Delevingne, manekenke Karlie Kloss i pjevačice Katy Perry, hrvatska blogerica je otišla u suprotnom smjeru i postala - brineta.

Iako joj kreativnosti i hrabrosti po pitanju frizura nikada nije nedostajalo, ovo je dosad najveće iznenađenje poznate Splićanke jer je svoju kosu većinom ukrašavala neobičnim bojama poput ružičaste i ljubičaste. Među brojnim komplimentima koje je zaradila na račun svojeg novog izgleda, našli su se i oni koji su žalili za njezinom prepoznatljivom plavom kosom pa je Petra otkrila da ne planira biti brineta zauvijek i najavila da će se kadtad vratiti svojoj omiljenoj boji.

Linker
19. travanj 2024 04:10