Marijana Batinić
 Instagram
PLUS I MINUS

Veliki povratak popularne frizure koju već svi nose

Osim što mogu biti stroge i ravne, gušće i rijeđe, mnoge poznate dame odlučile su se za šiške-zavjese kojima je popularnost na vrhuncu

Šiške mogu biti pravo osvježenje za svaku frizuru, novi detalj na licu i svaku pojavu učiniti zanimljivijom. Želite li instant promjenu u ovom trenutku, odlučite se za šišanje. Prije odluke prespavajte i dobro razmislite. Najvažnije pitanje na koje trebate odgovoriti je: Koliko vremena imate za svoju frizuru?

PLUS: Ako imate tanku kosu, ovo je možda savršeno rješenje za vas. One bi trebale dati vašoj kosi volumen i gustoću. Šiške zahtijevaju naglašene oči, tako da će vas natjerati na potpuno novi look.

MINUS: Da bi izgledale dobro, šiške treba stilizirati ujutro i često popravljati tijekom dana, a dodatne probleme radit će vam i vremenske (ne)prilike, ako smatrate da će vas to opterećivati, odustanite od plana. Šiške znače češće posjete frizeru. Za razliku od ostatka kose, šiške ćete, ako želite da uvijek izgledaju uredno, morati šišati svakih par tjedana.

Instagram
Nives Celzijus naglasila je oči sa šiškama

Ako za sad nemate hrabrosti, ne brinite, šiške se uvijek vraćaju u modu, a vole ih i neka poznata lica poput Nives Celzijus, Bojane Gregorić Vejzović, Marijane Batinić i Tatjane Jurić.

Instagram
Bojana Vejzović odlično nosi šiške
Instagram
Marijana Batinić

Instagram
Tatjana odlično nosi šiške

Linker
29. lipanj 2022 10:17