Instagram
makeover

Velike transformacije: Poznate Hrvatice prate trendove, brinete postaju plavuše, a plavuše brinete

Prepoznatljive plavuše svoju su kosu potamnile, baš kao što to nalažu jesenski trendovi, ali dominacija tamnih nijansi ne umanjuje popularnost onih plavih pa ovih dana nije isključen niti obrnuti proces - da brinete postanu plavuše.

Jesen je, baš kao i proljeće, pravo razdoblje za promjene, osobito one u beauty području. Osim potpuno drugačije njege kože, tu je i kosa koja zahtijeva pažnju nakon višemjesečne izloženosti suncu i prije dolaska hladnih dana. Ali osim njege, koja većinom podrazumijeva i novi rez, tu su i estetske promjene - nove boje zahvaljujući kojima će to biti pravi makeover. Ove jeseni glavnu riječ imaju sve nijanse smeđe - od čokolade, nijanse cimeta i karamele pa sve do tamnosmeđe prošarane svijetlim nijansama. Iako je dugo bila na glasu kao najdosadnija od svih boja, s rastom popularnosti prirodnog izgleda, porasla je i popularnost prirodnih nijansi vlasi, što nije promaknulo niti Hrvaticama.

Voditeljica Ecija Ivušić svoje je prepoznatljive plave uvojke, od kojih se godinama nije odvajala, obojila u smeđe i zaradila brojne komplimente. Mnogo tamnija nijansa nije bila njezina odluka, već su je na promjenu nagovorili u frizerskom salonu i čini se kako radijska voditeljica nije požalila.

Smeđu nijansu, ali mnogo nježniju, odabrala je i Izabel Kovačić, supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića i vlasnica brenda Lunilou. Ona svake jeseni i zime svoje plave uvojke malo potamni, dok kroz sunčane mjesece u njenoj kosi prevladavaju plavi pramenovi.

Iako su sve nijanse smeđe pravi hit ove jeseni, splitska glumica Ana Gruica ponovno ide protiv trendova pa umjesto da zadrži svoju tamnosmeđu boju, ona ju je osvježila s plavom nijansom.

Linker
19. travanj 2024 03:40