Instagram
vrijeme je za promjene

Tako neodoljiva, ali nije za svakoga: Odvažna boja kose će biti hit i ove jeseni

Nova sezona uvijek donosi nove trendove u bojanju kose. Iako je još uvijek ljeto, jesenski trendovi se kristaliziraju, a boja koja je dominirala i prošle godine 'in' je i ove sezone pa ako se lani niste odvažili na ovakvu promjenu imidža, možda je ovo pravo vrijeme za taj korak.

Pastelne nijanse u kosi postale su hit prije nekoliko godina, i dok su neke nijanse brzo nestale s trending liste, boje poput pastelno ljubičaste, odnosno lila boje i dalje su jedne od traženijih.

Istovremeno je suptilna, ali i upečatljiva, ovakva boja zaista izgleda posebno i nosi sa sobom dozu glamuroznog looka, zbog bisernog sjaja i neobične nijanse za kojom će se svatko okrenuti. Prije konačne odluke o promjeni boje kose, konzultirajte se sa svojim frizerom je li vaša kosa pogodna za ovakvu promjenu i hoće li vam odgovarati, no ono što je odlično kod ove nijanse je to što pristaje svakom tenu i osvjetljuje izgled lica.

Možete se odlučiti na potpunu transformaciju pa cijelu dužinu kose obojati u ovu nijansu, ili se odlučiti za lila balayage pramenove koji će u kosu unijeti razigranost i novu dimenziju. Kako savjetuju stručnjaci, lila boja će izgledati moderno i šik u kombinaciji s najpopularnijim rezom ove godine, bob frizurom koja jednako dobro izgleda u ravnom i zaglađenom izdanju, kao i u laganim valovima, odnosno kovrčama.

Imamo nekoliko ideja koje će vas inspirirati za promjenu boje kose, osobito sada kad se bliži jesen i nakon ljetne sezone tražimo novu promjenu.

Linker
22. travanj 2024 22:24