Prirodna i neodoljiva

Supruga domaćeg nogometaša nosi najpoželjniju frizuru ljeta: Evo kako je možete napraviti i vi!

Slani valovi u kosi savršeni su za vruće ljetne dane i noći, a obožava ih i dubrovačka pravnica i manekenka Adriana Đurđević koja trenutno uživa na odmoru u Španjolskoj.

Magistrica prava i supruga hrvatskog nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević, ni ljeti se ne odvaja od upečatljivih, bujnih frizura. Njezina kosa je gusta i valovita, tako da bez problema može napraviti najpoželjniju ljetnu frizuru - slane valove u kosi.

Posljednja fotografija koju je podijelila na Instagramu oduševila je njezine pratitelje koji su pohvalili njezinu raskošnu kosu. "Raščupano, nije me briga", napisala je kratko Adriana ispod fotografije, poručujući da na moru ne voli pretjerano urednu frizuru.

Čitajte i: S pogledom na najljepše zidine: Adriana i Duje pokazali još detalja svog bajkovitog vjenčanja'

Osim raspuštene kose, Adriana ljeti voli nositi pletenice koje plete skroz uz glavu kako joj je ne bi smetale dok pliva i uživa u morskim radostima.

Kako postići takvu 'grivu'

Ako i vi želite lagane valove u kosi, to možete učiniti vrlo jednostavno. Kosu operite šamponom za volumen, prosušite je ručnikom i nanesite proizvod za oblikovanje - pjenu ili sprej s morskom solju kojim se postiže efekt valova. Kosu potom lagano prosušite fenom i fora ljetna frizura je tu!

Čitajte i: Presretni mladenci! Donosimo ekskluzivne fotografije s vjenčanja Duje Ćaleta-Cara i njegove Adriane

Inače, Adriana i Duje vjenčali su se početkom lipnja u njezinom rodnom Dubrovniku nakon pet godina veze, a ceremonija je održana na vrhu tvrđave Revelin koju su za tu priliku ukrasili u rimskom stilu - raskošnim vijencima od nekoliko vrsta cvijeća.

Osim toga, poznati par uskoro očekuje prvo dijete, a dubrovačka pravnica i manekenka u razgovoru za Gloria.hr otkrila je detalje svoje prve trudnoće, koju je, kaže, iskreno priželjkivala i željela.

image
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević
WWW.STUDIODT.COM

"Trudnoća nije bila neplanska tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali! Nisam razmišljala o majčinstvu, vjerovala sam oduvijek da sve dođe u svoje vrijeme. Sada kad sam trudna, naravno da se više educiram, čitam neke knjige, ali ne pretjerujem. Mislim da puno toga dođe prirodno, a za sve ostalo tu su naše obitelji koje su pravi oslonac u životu i sigurno će pomoći sa savjetima", rekla je Adriana.

Linker
16. travanj 2024 04:27