Odrekla se plavih uvojaka

Što je starija, to je sve sličnija mami! Kći poznate glumice oduševila novom bojom kose koja ne stoji svakome

Ava Phillippe ranije je njegovala ‘blond‘ kosu poput svoje majke Reese Witherspoon i tek je nedavno počela eksperimentirati s bojama. Zato joj je prilika za suradnju s poznatim brendom jako dobro došla. Rezultat je fantastičan!

Otkako je ula u tinejdžerske godine, Avi Phillippe, kćeri glumaca Reese Witherspoona i Ryana Phillippea, stalno govore da je ista majka. No, sada je 21-godišnja Ava već prava mlada žena koja osvaja beauty svijet. Naime, Ava je zabljesnula kao model za brend boja za kosu Hally Hair, a njezina transformacija oduševila je fanove.

Iako je godinama nosila plave uvojke poput majke, tek je nedavno počela ekperimentirati s bojom kose, a sada se odvažila promijeniti je u - ljubičastu. Ava je s Hally Hair pomogla stvoriti novu limitiranu nijansu za novu liniju boja za kosu, prikladno nazvanu "Ava-lanche".

Čitajte i: Tajna savršene kose Jennifer Aniston! Zbog četke od 50 dolara glumica je uvijek besprijekorna

Ovom cool suradnjom pohvalila se na Instagramu, a reakcije njezinih pratitelja su i više nego pozitivne. "Odlično ti stoji!", "Volim ovu boju na tebi", "Sada znam kako bi Reese izgledala s ljubičastom kosom", bili su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Neobična nijansa ljubičaste s primjesama sive Avi zaista divno stoji, s čime se složila i Kathryn Winokur, izvršna direktorica i osnivačica tvrtke Hally.

"Oduševljeni smo što najavljujemo prvu suradnju u boji kose s Avom Phillippe! Ava je tako dobro usklađena s Hally i našom misijom da na jednostavan i lagan način unesete malo zabave u vaš izgled", izjavila je direktorica.

Čitajte i: Frizer Meghan Markle ističe osnove pravilnog pranja kose: Koliko šampona koristiti i koliko često je prati?

"Kao netko tko redovito boji kosu kod kuće, Avina perspektiva bila je toliko vrijedna tijekom našeg petomjesečnog razvojnog procesa - voljeli smo s njom stvarati ovu prilagođenu "prašnjavu", lila nijansu", dodala je Winokur.

Ryan Phillipe i Reese Witherspoon uz Avu imaju i 17-godišnjeg sina Deacona. Upoznali su se i zaljubili na snimanju filma “Okrutne namjere”, a u braku proveli 8 godina, sve dok 2008. godine nisu potpisali papire za razvod.

Linker
23. travanj 2024 11:49