Profimedia, Goff Photos
Od parfema do maskare

Pronašli smo što se sve nalazi u kozmetičkoj torbici Kate Middleton

Pronašli smo omiljeni miris, paletu sjenila, kremu za lice i tuš za oči vojvotkinje koja uvijek izgleda besprijekorno

Miljenica Velike Britanije, Kate Middleton, jučer je proslavila 36. rođendan te tako zagazila u drugu polovicu tridesetih.

Na njegovanom licu lijepe vojvotkinje počele su se nazirati bore smijalice, no zahvaljujući kozmetičkim proizvodima kojima vjeruje, koža joj je njegovana i glatka, a bujna kosa niz ramena pada u bogatim valovima.

Photo Credit Must Read Zak Hussein<BR/>
Prince William, the Duke of Cambridge and Catherine, the Duchess of Cambridge attend The Queen's Birthday Party in Germany at the British Ambassadorial Residence in Berlin
<P>
Pictured: Catherine, the Duchess of Cambridge
<B>Ref: SPL1541298  200717  </B><BR/>
Picture by: Zak Hussein<BR/>
</P><P>
Zak Hussein
Vojvotkinja od Cambridgea na zabavi u britanskoj ambasadi u Berlinu

Vojvotkinja nije pristalica eksperimenata kad je njega u pitanju, britanski mediji često je svrstavaju među klasične tipove koji godinama koriste ono što im najbolje pristaje te ju opisuju kao ženu koja ne troši sulude svote novca kako bi izgledala mlado i poželjno.

U njezinoj kozmetičkoj torbici zaista se mogu pronaći artikli jeftinijih i skupljih brendova, a velik dio njezinih beauty favorita može se kupiti i u Hrvatskoj.

Ovo su proizvodi zbog kojih Kate izgleda tako zanosno i njegovano:

Krema za lice iz drogerije

Vojvotkinja si može priuštiti kreme vrijedne nekoliko tisuća kuna, ali ostaje vjerna staklenci koja se u njezinoj kupaonici nalazila i prije života u palači. Riječ je o kremi Nivea Visage Pure & Natural Day Cream, čija se cijena kreće oko pedeset kuna.

Press Foto / Press Foto

Ružino ulje za lice bez bora

Prije kreme, Kate lice maže uljem od ruže novozelandskog brenda Trilogy Certified Organic Rosehip Oil.

Maskara koju obožavaju mnoge

Jednostavna Kate ne nosi umjetne trepavice ni ekstenzije. Vjerna je klasiku koji obožavaju žene diljem svijeta.

Press Foto / Press Foto

Dugotrajan tuš za oči poznatog američkog brenda

Na vjenčanju joj je cijelo lice bilo našminkano šminkom američkog brenda Bobbi Brown, a tuš koji se ne razmazuje toliko je zavoljela da ga nosi i danas, piše Popsugar.

Press Foto / Press Foto

Popularna sjenila za očaravajuć pogled

Ni Kate nije ostala imuna na čari sjenila brenda Urban Decay koja obožavaju žene diljem svijeta. Paleta pod nazivom Naked2 najpopularniji je proizvod ovog brenda, a Kate koristi paletu Naked1, u kojoj se nalaze bež, ružičaste, smeđe i plave nijanse.

Press Foto / Press Foto

Korektor koji briše tragove umora

Majka dvoje djece, koja upravo čeka i treće, dobro zna što znači umor. Sjene ispod očiju briše beauty prvakom, korektorom Yves Saint Laurent Touche Éclat.

Press Foto / Press Foto

Samo malo boje

Kate ne koristi teške tekuće pudere za svaki dan. Lice voli osvježiti kremom u boji Laura Mercier Tinted Moisturiser.

Press Foto / Press Foto

Šampon za sjajnu i gustu kosu

Šampon koji koristi lijepa Kate tri je puta skuplji od kreme za lice. Obožava hvaljeni Kérastase Bain Satin Shampoo, a koristi i regenerator i masku iz iste linije.

Press Foto / Press Foto

Lakovi koje nosi i kraljica Elizabeta II.

Kad su nokti u pitanju, vojvotkinja se drži prozirnih i nježno ružičastih nijansi. Voli slavni brend Essie, čiji lak u boji Ballet Slippers nosi i sama kraljica.

Press Foto / Press Foto

Parfem cvjetnih nota

Na sam dan vjenčanja, Kate je nosila parfem "White Gardenia Petals by Illuminum", nježan, ženstven miris koji navodno obožava i Michelle Obama, izvještava Marie Claire.

Press Foto / Press Foto

Linker
23. travanj 2024 11:55