Promo
Uz najkvalitetnije proizvode

Poznata vizažistica otvorila novu beauty oazu u Zagrebu

Svaka žena na važnom događaju želi potpuno zablistati, što osim dobrog outfita podrazumijeva lijepu frizuru, izdržljiv make-up i uređene nokte. Svaku od tih usluga nudi novootvoreni salon Josey Hair & Beauty u vlasništvu vizažiste Josipe Drpić.

Poznata make-up artistica Josipa Drpić nedavno je otvorila salon za njegu kose, noktiju i make-up Josey Hair & Beauty u Zagrebu. Iako je na istom mjestu već postojao salon, Josipa je zasukala rukave i pretvorila ga u opuštenu oazu, gdje svaka žena može dobiti total look zahvaljujući njoj i njezinom timu i tako zablistati u svakoj prilici.

Josipa je u beauty industriji već dugih 15 godina, tijekom kojih je skupila mnogo iskustva kao make-up/hair artist na najizazovnijim televizijskim produkcijama u Hrvatskoj na kojima od 2005. godine radi u sklopu RTL-ovog tima. Također, ova profesija zahtijeva neprestano usavršavanje na posebnim edukacijama i radionicama koje Josipa redovito pohađa.

Promo

Kako bi u njezinom salonu kvaliteta ostala na visini, za rad s klijentima koristi samo najbolje proizvode i to onih renomiranih proizvođača poput Kérastasea za njegu kose, poput MAC-a za make-up i OPI njege za ruke i nokte. Josipa zna kako je ulaganje u svoj tim jednako važno kao i kvaliteta proizvoda: "Moje suradnice i ja prolazimo intenzivne treninge kako bismo usavršili vodeće beauty tehnike i našim klijenticama ponudili izvrsnu uslugu. Izuzetno smo zadovoljni suradnjom s Kérastaseom koji nam donosi aktualne trendove i proizvode tražene na globalnoj beauty razini. Povrh toga, ulažemo u razne dodatne tipove edukacija poput onih u L’Oreal akademiji.

Promo

Klijenti koji dolaze u njezin salon različitih su profila, od medijski eksponiranih osoba preko mladih influencerica razigranog stila, sve do poslovnih žena istančanog ukusa. Na pitanje kako zadržava povjerenje klijenata, Josipa je bila vrlo jasna: "Vjerujem da klijenti dolaze iz više razloga, no prvi je svakako kreativnost i kvaliteta. Naše frizure se prepoznaju, oko njih se stvara "buzz" i postavljaju pitanja tko je to radio. Osim toga, kod nas ste sigurni da ćete se moći opustiti u intimnoj atmosferi, uz kosu obaviti i manikuru te uživati u šalici biranih čajeva i sitnih poslastica koje žene čine sretnima. Jedna zaokružena priča kojoj svaka moderna žena s nedostatkom slobodnog vremena teži - kvalitetnih sat vremena za sebe", kazala je.

Promo

Josey Hair & Beauty tim predstavio je koncept njege novim proizvodom iz Kérastase obitelji - "K Water" tekućinom na ambasadoricama salona Maji Cvetković, Donni Lugonji, Ivani Mišković te Nabilah Harron. Riječ je o bistroj tekućini koja kombinacijom glikola, njegujućih agensa i hidroliziranih proteina u dodiru s vodom čini kosu izrazito mekom, sjajnom i elastičnom.

Promo

Promo

Promo

Petar Santini / PETAR SANTINI

Promo

Promo

Linker
22. travanj 2024 13:38