Profimedia, Mega Agency
Chignon bez premca

Otkrivena je tajna savršene punđe Kate Middleton

Supruga britanskog princa Williama uvijek je besprijekorno dotjerana, a stručnjaci za modu i ljepotu tvrde da Kate ima puno trikova uz pomoć kojih postiže izgled glamurozne dame s kraljevskog dvora.

Već smo doznali koje najlonke Kate nosi da bi joj noge izgledale savršeno te da u svake cipele umeće uloške "Alice Bow's Insoles For High Heels" kako bi na visokim potpeticama mogla hodati satima, a britanski mediji sad su se raspisali i o još jednom njezinom triku - omiljenoj svečanoj frizuri.

Na krštenju princa Louisa vojvotkinja Kate zablistala je s raskošnom niskom punđom na glavi, a sličnu je frizuru nosila i na ceremoniji povodom proslave 100. godišnjice Kraljevskih zračnih snaga, ispod tokice mint boje.

Getty

Mnoge obožavateljice lijepe vojvotkinje zapitale su se kako je Kate uspjela izdržati event sa savršeno začešljanom 'opuštenom punđom', a odgovor je jednostavan - imala je malog 'pomagača' koji se na fotografijama ne vidi.

Getty

Naime, frizer 36-godišnje Catherine punđu je učvrstio tankim ukosnicama, a zatim dodao 'tajni sastojak', smeđu mrežicu u boji njezine kose.

Taj pomalo starinski trik odličan je način da punđa satima ostane na mjestu te uvijek izgleda uredno.

Members of the Royal Family view a flypast and a Feu de Joie to mark the 100th anniversary of the Royal Air Force at Buckingham Palace, London, UK, on the 10th July 2018.
10 Jul 2018, Image: 377486654, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

James Pryce, koji brine o kosi popularne vojvotkinje, 2011. otkrio je i kako postiže savršene kovrče koje već godinama pokušavaju kopirati žene diljem svijeta.

Prince William, the Duke of Cambridge and Catherine, the Duchess of Cambridge attend The Queen's Birthday Party in Germany at the British Ambassadorial Residence in Berlin

Pictured: Catherine,the Duchess of Cambridge,Catherine
the Duchess of Cambridge
Prince Will
Prince William
the Duke of Cambridge
Ref: SPL1541298 200717 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
photodesk@splashnews.com

World Rights, No United Kingdom Rights
SplashNews.com
Kate nazdravlja u Njemačkoj

Na kosu prije friziranja nanosi serum za kovrčavu kosu 'Redken’s Curvaceous Full Swirl Cream Serum', zbog kojeg valovi izgledaju raskošno i elastično, a zatim predlaže vojvotkinji da spusti glavu prema podu, kako bi za vrijeme feniranja dobio još više volumena.

Linker
13. travanj 2024 18:00