3D efekt

Osvježavajući ljetni trend: Kapljice vode na noktima novi su hit u svijetu manikure, obožava ih i Kylie Jenner

Čak i ako niste ljubitelji trodimenzionalnog uređivanja noktiju, ovaj bi vam se trend ipak mogao svidjeti - svojom decentnošću i realističnošću zove na ljeto.

Sočno i osvježavajuće, baš kako i zvuči ‘kapljice vode‘ na noktima, ono je što većina trendi dama želi ovog ljeta. Ovakvu manikuru imala je i Kylie Jenner, a ideja je da nokti izgledaju kao da ste se zatekli usred ljetnog pljuska zbog čega su se sitne kapljice vode zadržale na šareno nalakiranim noktima.

Rezultat je nekonvencionalan izgled i manikura koja daje iluziju mokrih prstiju - baš kao da ste, na primjer, upravo izašli iz mora.

Bez obzira koliko neke uspješno napravljene manikure izgledaju ‘stvarno‘, malene prozirne kuglice zapravo su napravljene od gela koji je u procesu stvrdnut. Osim gela koji se inače koristi za produljenje noktiju, neke umješnije manikerke kapljice rose mogu izraditi i od stvrdnutog prozirnog laka za nokte.

Čitajte i: J.Lo mu vjeruje i dopušta mu da je uređuje: Vrući trend na noktima koji je osmislio suradnik slavnih dama

Bezbroj kombinacija

Kada se tako izrađene kuglice pričvrste za nokat dobiva se trodimenzionalna tekstura na noktima. Kylie Jenner prva je od poznatih influencerica isfurala ‘mokre nokte‘ u lipnju, kapljice su ukrašavale njezine duge nokte obojene u maniri francuske manikure, ali s narančastim vrhovima.

Kombinacija u kojima možete pokazati kapljice na noktima je bezbroj, od duljine, oblika i boja - samo je mašta granica.

Linker
16. travanj 2024 19:56