UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Olja Vori nije odoljela novom trendu u manikuri: Na špici pokazala kakvi su nokti hit sezone

Beauty stručnjaci najavili su najpopularnije manikure u 2021. godini koje će priželjkivati sve žene, a predlažu nam da si nakon godine dana ‘kućne manikure‘ ove sezone damo oduška! Olja Vori ih je poslušala i zablistala na špici.

Život je prekratak da bismo nosili dosadnu garderobu i imali dosadne nokte – vjeruje to i Olja Vori koja je već prigrlila novi trend u manikuri. Splitsku trendsetericu nemoguće je ne primijetiti na zagrebačkim ulicama. Svojom pojavom unosi dašak pozitive gdje god da se pojavi, a sve zahvaljujući vedrini i odjevnim kombinacijama koje su rezervirane samo za one najhrabrije. Ovoga puta supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija kombinirala je smeđu lepršavu suknju tigrastog uzorka sa smeđim čizmama do koljena zmijske kože, a crnu kožnu jaknu frajerski je spojila s torbom sa zakovicama.

image
MAJA JUROVIC/CROPIX
image
MAJA JUROVIC/CROPIX

Tri trenda jednim udarcem: Ispod duge Olja Vori odigrala modnu igru za čistu peticu

No ono što je ovoga puta upadalo u oči je novi trend u manikuri kojemu nije mogla odoljeti. Šareni nokti stopili su se s tulipanima koje je nosila u rukama, a upravo je ovaj trend u manikuri apsolutni ‘must have‘ za sezonu proljeće ljeto 2021. godine.Rezerviran je za one koji vole biti drugačiji, eksperimentirati i naravno – biti u centru pažnje. Uz mint i pastelne boje, iznimno je popularna boja fuksije koja je jedna od nijansi roze koju je odabrala.

image
MAJA JUROVIC/CROPIX
image
MAJA JUROVIC/CROPIX

Beauty stručnjaci najavili su najpopularnije manikure u 2021. godini, a osim šarenih noktiju na tronu je i mikro manikura. Riječ je o finoj francuskoj manikuri gdje je vrh nokta obojan što je moguće tanje, lagano se sužavajući uz bočne strane nokta.

Sportski i ženstveno: Olja Vori prigrlila trend o kojem se najviše pričalo u 2020.

Donosimo prijedloge za inspiraciju:

Mikro manikura

Šareni nokti

Zelene i baby ljubičaste nijanse

Apstraktni nokti

Baršunasti nokti

Linker
25. travanj 2024 17:55