Instagram
Brze, a glamurozne

Novogodišnja noć se približava, a vas hvata panika? Imamo cool i jednostavne frizure koje nikada ne izlaze iz mode

Ako nemate puno vremena za sređivanje, nemojte se brinuti! Našli smo šest frizura za novogodišnju noć koje odlično nadopunjuju svaki outfit.

Bilo da se za novogodišnji party spremate s većim ili manjim entuzijazmom, ovo je izvrsna prilika da zablistate onako kako nikada niste. No, to nužno ne znači provesti tri sata kod frizera za savršenu frizuru jer jednaki efekt možete postići i kod kuće. Sljedećih šest frizura odgovarat će svakom outfitu i make-upu, a za njihovo realiziranje neće vam trebati previše vremena.

Visoki konjski rep

Jedna od frizura koja uvijek prolazi u najrazličitijim prilikama i odlično izgleda uz viseće naušnice jest visoki konjski rep. Ujedno je elegantna i seksi te vam neće oduzeti previše vremena. Kako biste sakrili gumicu, oko nje omotajte jedan pramen iz repa i pričvrstite ga ukosnicom ispod njega. Neposlušne vlasi lagano zagladite starom četkicom za zube koju ste pošpricali lakom za kosu. Ne može jednostavnije!

Rajf za kratki bob

Ako imate kraću kosu i ne znate što biste s njim, napravite lagane valove i stavite rajf. Ponuda rajfova u trgovinama je zaista velika, a posebno su popularni oni nešto deblji od pliša s detaljima poput bisera ili oni metalni s kojima ćete izgledati vrlo glamurozno i moćno.

Niski rep sa šljokicama

Još jedna varijanta repa, ovoga puta niskog, neće izgledati dosadno ako ga ukrasite šljokicama, bilo srebrnim, zlatnim ili u boji. Gumicu također sakrijte jednim debljim pramenom, potom posipajte šljokice na dio koji želite te kosu potom pošpricajte lakom.

Ukosnice u prvom planu

Ukosnice su ove godine ponovno postale poželjan ukras u kosu koji instantno osvježava frizuru. Bilo da se odlučite na neke s porukom, one s biserima ili suptilne, nećete pogriješiti.

Retro je 'in'

Osim u modi, vintage i retro trendovi nametnuli su se i u ljepoti pa smo ove godine ponovno zavoljeli marame i trake kojima brzinski možemo postići taj 'starinski' štih. Sve što vam treba za takvu frizuru jest traka, može i najobičnija. Kosu zavežite u visoki rep, natapirajte ga i pošpricajte lakom te pustite par pramenova neka podaju pored lica. Traku smjestite na sredinu.

Poput vile

Polu-podignutu frizuru nosile smo kao djeca, ali zašto je ne bismo isfurale i za Novu godinu? Kosu dobro počešljajte i odvojite gornji dio kose koji natapirajte. Potom sa svake strane uzmite veći pramen i spojite ga na sredini s gumicom. Isto ponovite red ispod, ali tako da svi pramenovi ulaze u jedan koji potom također učvrstite gumicom. Frizura koju bi i vile nosile!

Linker
23. travanj 2024 14:24