BEAUTY TRENDOVI

Nova pravila manikure u 2022.: Dvije boje noktiju dominirat će tijekom cijele godine

Lila boja i zelene nijanse apsolutni su hit ove godine, a u trendu su i upečatljive manikure s dijamantićima i naljepnicama!

Od svih trendova u svijetu ljepote, noktima se vjerojatno najzabavnij 'igrati'. Kreativnom manikurom čitav 'look' možete podići na sasvim novu razinu, ali i pokazati da slijedite najnovija beauty pravila.

Izdvajamo manikure koje će se nositi u 2022. i koje jednostavno morate isprobati!

Sitni, ali upečatljivi detalji

Od sitnih obruča i kristalića pa do krupnih dragulja - sve što bliješti bit će 'in' ove godine. Iako ne zvuči najpraktičnije, ovaj trend vrijedi isprobati! Posebno će se isplatiti kada se odlučite na monotone outfite koji će dodatno istaknuti glamur vaših noktiju.

Skittles manikura

Apsolutni hit koji već neko vrijeme ne izlazi iz mode su koloristički eksperimenti među kojima se ističe tzv. 'skittles manikura' koja podrazumijeva različite boje pojedinih noktiju ili pojavu drugačije nijanse jedne boje na svakom pojedinom noktu. Ovaj trend možete isprobati s eksplozivnim nijansama, a nećete pogriješiti niti s nježnim nijansiranjem.

Čitajte i: Savršena prilika za beauty minimalistice: Margot Robbie nosi nude manikuru omiljenu devedesetih

Nježna lila

Kada je tvrtka Pantone predstavila lila boju kao najveći hit u 2022., bilo je jasno da će dominirati i u svijetu ljepote. “Ovo je izuzetno profinjena nijansa koja ženama daje istodobno nježan i samouvjeren izgled”, rekla je Leatrice Eiseman, stručnjakinja za boje pri Institutu za boje tvrtke Pantone. Nastojite li biti u trendu, ova magična boja noktiju u 2022. je neizbježna.

Naljepnice za nokte

U pandemiji mnogi imaju vremena na pretek pa razvijaju i grade svoju kreativnost više nego ikada prije. Tako se ponovno vratio trend upečatljivih noktiju koji se najlakše postižu naljepnicama. Čak je i slavni manikurist Tom Bachik izdao svoju liniju naljepnica.

image

Nova linija naljepnica slavniog manikurista Toma Bachika.

BLKBX X TOM BACHIK

Čitajte i: Pletenice, perlice u kosi, prirodne kovrče...: Ovo je 7 frizura koje će zavladati među trendsetericama u 2022.

Usklađivanje manikura

Svima je poznat ekscentričan i poseban stil repera Machine Gun Kellyja, kontroverznog dečka, a od nedavno i zaručnika glumice Megan Fox, koji se na javnim događanjima pojavljuje u izdanjima koja ne viđamo tako često. Tako se ne libi nositi ni lakove za nokte koji mu jako dobro stoje, a omiljena boja mu je crvena. Nedavno je izdao vlastitu liniju lakova za nokte koja sadrži 10 klasičnih nijansi pogodnih za sva godišnja doba. S obzirom na to da slavni muškarci sve više prihvaćaju manikuru i šminku, očekujte da ćete viđati više slavnih parova usklađenih manikura.

image

Machine Gun Kelly nedavno je izdao vlastitu liniju lakova za nokte.

OCONNOR-ARROYO/AFF-USA.COM/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Zelena u nekoliko nijansi

Boja koja će u 2022. uz lilu posebno dominirati bit će zelena - od tamne verzije pa do mint nijanse. Zelena je sve veći trend u salonima za manikuru, a to potvrđuju i fotografije s društvenih mreža. pitanje je samo želite li jednobojnu manikuru ili biste radije eksperimentirali. U svakom slučaju, ova boja dat će vašem stajlingu dojam suptilne elegancije!

Linker
17. travanj 2024 06:14