Nikša Duper / Hanza Media
u korak s trendovima

Nova boja kose: Odvažna promjena Pamele Ramljak

Svoju prepoznatljivu plavu kosu pjevačica Pamela Ramljak zamijenila je trendi frizurom kakvu su već isprobale svjetske zvijezde poput Rihanne, Lady Gage i Care Delevingne.

Ipak, ona je svojoj nijansi sive, boji koje su se žene nekada bojale vidjeti na svojoj kosi, dodala dozu upečatljivosti s korijenima u boji lavande. Njezina nova frizura na tragu je onih koje ove godine osvajaju Hollywood: Katy Perry, Allison Williams i Olivia Wilde proljeće su dočekale s platinasto plavom, dok je Pamela Ramljak odabrala sivu koja ima malo platinaste u sebi.

Radi se o još jednoj promjeni nakon što je u siječnju ove godine prvi put postala majka. Uskoro nakon poroda posvetila se vježbanju - ne zbog viška kilograma, već kako bi se čim prije vratila u formu i mogla nastaviti s užurbanim tempom kakvi zahtijevaju nastupi. Njezin dječačić Antun beba je kakvu bi svatko poželio, kako je zagrebačka pjevačica otkrila za magazin Gloria, što joj je omogućilo da se brzo vrati na pozornicu. Nedavno je odradila svoj prvi nastup nakon poroda u Crikvenici i otvorila sezonu u kojoj već sad ima bukirane nastupe gotovo svaki vikend do jeseni.

Večeras akcija Jedna ozbiljna nisam dugo #andersoni #fešta #work #pamelaramljak #elfs

Objavu dijeli Pamela Ramljak (@pamelaramljak)

Linker
19. travanj 2024 22:33