Profimedia, SIPA USA
ZA KOPIRATI

Ni ona nije odoljela: Julia Roberts se odrekla svoje duge, plave kose i sada ima super lob

Iako nam najavljuju dominaciju strogog, ravno rezanog boba, glumica Julia Roberts odlučila je zažmiriti na trendove i odabrala dužu verziju popularnog reza koji je mnogo lakše održavati, a i lakše će 'pasti' onima kojima je teško odreći se svoje duge kose.

Iako se čini kako svi u Hollywoodu biraju sve kraće frizure, one nisu za svakoga, ali bi zato novi rez koji je odabrala glumica Julia Roberts mogao biti. S obzirom na to da je prepoznatljiva po svojoj dugoj, valovitoj kosi, glumica je odabrala za sebe poprilično drastičnu promjenu - asimetričan lob.

Duža verzija boba idealna je za one koji ipak ne žele svoju dugu kosu jako skratiti, a zaželjeli su se novog izgleda. Julia se prepustila u ruke svojeg dugogodišnjeg frizera Sergeja Normanta koji je postepeno šišanu dugu kosu skratio na lob koji seže taman do ključne kosti. Pri tome nije odabrao strogi, ravni rez, kakav smo dosad imali prilike vidjeti na nekoliko zvijezda među kojima je i manekenka Irina Shayk. Baš kako i slavnoj glumici pristaje, Julia je dobila razbarušeni lob čiji je prednji dio nešto duži od stražnjeg, a valovita kosa naglasila je njezinu zlatno-plavu nijansu.

BGUK_1518354 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Julia Roberts



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 419769005, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Long bob je jedna od frizura koja pristaje većini i ne zahtijeva mnogo truda oko održavanja. Rez do ramena najbolje pristaje onima s okruglim licem, ovalno lice može nositi sve dužine loba dok oni sa srcolikim ili četvrtastim licem trebaju odabrati kraći lob, onaj koji je taman ispod vilice. Za one s rijetkom kosom bolji će odabir biti ravno rezani lob, dok će gusta kosa ljepše "padati" ako je se malo prorijedi, a kovrčavima će najbolje pristajati upravo asimetričan lob.

Potražite inspiraciju za bob i lob rezove!

Linker
17. travanj 2024 20:33