Matej Pašalić/Privatna arhiva
PROMJENA PRIJE POVRATKA

Nema više ovog boba... Petra Nižetić se nakon svadbe opet ošišala

U ljeto 2017. 'uplovila' je kao brineta, nakon što je niz godina, uz brojna eksperimentiranja, bila prepoznatljiva kao plavuša. Vrativši se ovog ljeta iz San Francisca u rodni Split gdje se i vjenčala u crkvi, odlučila se i na novu frizuricu pa je kosu skratila na hit dužinu i prepoznatljivi bob. Prije odlaska u SAD nije izdržala pa je plavi bob još poprilično skratila...

Iako joj mijenjanje frizure nije bilo u planu kada je stizala na godišnji odmor u Hrvatsku, Petra Nižetić Mastelić je za svoje drugo vjenčanje – održano u lipnju u Splitu – odlučila promijeniti i boju i dužinu.

- Moja vjenčanica, unikatna haljina izrađena od staklenih perli i cirkona iz najnovije kolekcije Matije Vuice "Kingdom for the King" inspirirala me na promjenu imidža. Već dan nakon probe haljine otišla sam kod svoje zagrebačke frizerke Katice Topčić koja me vratila u platinastu plavušu, a nekoliko dana prije vjenčanja mi je moja splitska frizerka Danijela Mastelić napravila bob frizuru koja se genijalno uklopila u cijelu priču – otkrila nam je početkom srpnja Petra, koja je sada, niti mjesec dana nakon velikog povratka na staru boju i hit rez, napravila još jednu promjenu.

Matej Pašalić/Privatna arhiva

Iako je bob frizura već nekoliko sezona pravi hit, čak i u svojoj dugačkoj verziji, Petra je prije povratka u San Francisco ipak odabrala nešto odvažniji rez s kojim će se zasigurno istaknuti. Dugački pixie nije čest odabir jer je kosa poprilično kratka, ali odličan je za one koje se žele riješiti dugačkih uvojaka, a ipak žele i dalje stilizirati svoju frizuru. Za novi izgled ponovno je zadužila osobu od povjerenja Danijelu Mastelić, a s pixie frizurom moći će si dati oduška - jednostavna je za održavanje, a istovremeno nudi različite mogućnosti za stiliziranje. U šezdesetima se kosa pričvršćivala iza uha - kako bi se postigao ozbiljan dojam, dok se danas nosi razbarušeno ili sa zanimljivim dodacima kao što su različite marame i obruči za kosu.

Instagram

Pixie frizuru - najavljenu kao pravi hit ovog ljeta- obožavaju brojne zvijezde. Jedna od najpoznatijih ljubiteljica tog reza je Victoria Beckham, a nose je i glumice Zoe Kravitz, Evan Rachel Wood te Kate Hudson - koja je na neki način na nju bila primorana zbog uloge u filmu, ali joj odlično pristaje.

Linker
20. travanj 2024 03:55