Holivudska glumica Naomi Watts
 Getty Images
Trendi jesenska manikura

Najpoželjnija nijansa laka za nokte ove jeseni je...

Decentni i elegantni s mat efektom, seksi u metalik verzijama ili, pak, otkačeni sa šljokicama i holografskim odsjajem: sivkaste nijanse lakova za nokte pristaju uz svaku trendi kombinaciju i prigodu.

U maglovitim jesenskim jutrima, pogledu na nebo pred oluju te hladnom zraku i ledenoj vodi mnogi dizajneri pronalaze inspiraciju za kreiranje novih boja dekorativne kozmetike. A sudeći prema jesenskim kolekcijama, novi je hit - siva. Barem što se lakova za nokte tiče. Tako je Lucia Prica, kreativna direktorica makeupa kuće Chanel, ideju za nijansu laka Horizon Line dobila na putovanju - u noćnoj vožnji kalifornijskim asfaltom. Kreatori O·P·I lakova, pak, ‘otputovali’ su na Island te iz zemlje vatre i leda donijeli 12 nijansi, među kojima je i ona sivkasta, kako kažu, u boji gejzira.

CANNES, FRANCE - MAY 12:  Naomi Watts attends the
Getty Images
Holivudska glumica Naomi Watts

CANNES, FRANCE - MAY 12:  Actress Naomi Watts, jewelry detail, attends the
Getty Images

Osim tih gustih i polumat lakova za nokte, svjetske zvijezde vole i metalik sivu. Jer otkako je ta najpopularnijih boja automobila ‘završila’ u mini bočici, nokti su dobili opasno seksi sjaj. Upravo su takvi idealan par trendi srebrnim haljinama, majicama i sandalama. No nekima treba još više blještavila, pa posežu za lakovima s posebnim efektima, kao što su holografska presijavanja i šljokice. U nastavku pogledajte 7 hit lakova kao stvorenih za jesen.

Artdeco srebrni metalik efekt (66 kn)

Dior metalik nijansa (203 kn)

Essie (74,90 kn)

YSL dugotrajni lak 54 Studio Silver sa šljokicama srebrnog sjaja (198 kn)

Mark gel lak za nokte Moondust (dva za 44,90 kn, Avon)

Chanel nijansa 576 Horizon Line (210 kn)

Essence s holografskim odsjajem (16,90 kn)

Linker
19. travanj 2024 09:03