Press
ŽIVJETI IZNAD VREMENA

Najbolje što možete probati ove jeseni je najluksuznija Kérastase linija do sada

Moćan serum inspiriran kavijarom, definitivno je must have ove jeseni i najpoželjniji je saveznik svake žene.

Jesen samo što nije stigla, a s njome i razne obaveze i nove radne pobjede. Kako bi svaka pripadnica ljepšeg spola u iste krenula njegovana i besprijekorna, pri povratku s odmora poseže za terminom u beauty salonima.

Poseban naglasak i pažnju treba staviti na kosu. Ona je nakon mora, sunca i soli, poprilično dehidrirana i traži obnovu.

Press

Iz godine u godinu, stvari se mijenjaju, ali zdrava rutina ostaje i upravo iz težnje za "životom iznad vremena" kreirana je najekskluzivnija i najluksuznija Kérastase linija naziva Chronologiste, čije je predstavljanje, u skladu s epidemiološkim mjerama održano sinoć u ugodnom ambijentu terase zagrebačkog restorana - Dubravkin put. Uoči sinoćnje beauty večere, u L’Oréal Akademiji je također održano predstavljanje ove luksuzne linije i to pred odabranim predstavnicima Kérastase frizerskih salona.

Na prvom mjestu - žena

Istinska ljepota dolazi s godinama, a prekrasna i njegovana kosa zaista ne prolazi ne zapaženo i ono što je najljepše od svega je činjenica da kosa uvijek može izgledati i biti zdrava, naravno ako su pravi tretmani i proizvodi u pitanju.

Mnogima je želja ostati zauvijek mlad, a kako za tu želju ne postoji čarobna formula, postoje neki drugi trikovi kako unaprijed djelovati na kvalitetu kože i kose.

Press

Svačija kosa zahtjeva individualan pristup i tretman, a u beauty svijetu već godinama postoje tretmani koji žene oduševljavaju iz dana u dan. Zdrava kosa, puna volumena i sjaja, ono je što Kérastase čini imenom koje je ujedno i sinonim za nepogrešivu kvalitetu koja iza svake svoje linije ima snažnu poruku. Poruku u kojoj je na prvom mjestu uvijek žena.

Revitalizacija i potpune regeneracija

Rezultati koje pruža Kérastase Chronologiste linija su revitalizacija i potpuna regeneracija kose. Napredna tehnologija i vrhunska kvalitetna koja se nalazi u proizvodima iz najluksuznije linije do sada, obnavlja kosu od vlasišta do vrhova. Prekrasna tekstura, senzualnost, neodoljiv miris, jednostavno - dostupan luksuz u savršenoj tamnoj ambalaži. Kérastase je identificirao 6 dimenzija starenja vlasišta i kose, a na svaku ciljajući upravo s moćnim formulama koje se nalaze u novoj Kérastase Chronologiste liniji. Svaki od proizvoda sadrži regenerativne aktivne tvari kao što su hijaluronska kiselina, vitamin E i apisin.

Miris ruža, božura i magnolije dodatno oplemenjuju ovu najpoželjniju liniju u beauty svijetu trenutno.

Press

Moćan serum inspiriran kavijarom, definitivno je must have ove jeseni i najpoželjniji je saveznik svake žene. Tretman koji je definitivno predmet žudnje, već je zainteresirao mnoge, a svoj termin možete rezervirati u nekom od ovlaštenih Kérastase salona i potpuno se prepustiti zasluženom užitku o kojem će se još dugo pričati.

UPOZNAJTE LINIJE ZA NJEGU KOSE KOJA JE ODUŠEVILA I EKSPERTE!


ČITAJTE I:

Stigla je kozmetička kolekcija Selene Gomez: Za oko nam je zapelo nekoliko obećavajućih proizvoda

Pruža koži potrebnu vlagu, a ne masti je: Ulje iz Amazonije savršena je alternativa kokosovom

'Ne mogu prežaliti': Plesna legenda nekad je imitirala britansku ikonu, i danas 'plaća' za tu odluku

Od pudera do parfema, ovo su beauty proizvodi kojih se kraljica Elizabeta II. godinama ne odriče

Recept koji bi mnogima mogao pomoći: Kako je točno simpatična glumica izgubila 18 kilograma?

Linker
29. lipanj 2022 22:56