top ili flop?

Megan Fox šokirala novim imidžem: Mnogi negoduju što sve više sliči Kardashiankama

Za potrebe novog filma glumica je promijenila boju kose, što mnogim njezinim obožavateljima nije najbolje ‘sjelo‘. A što vi mislite o njezinoj novoj frizuri? Recite nam u anketi.

Glumica Megan Fox oduvijek je bila vjerna jednoj frizuri - dugoj tamnoj kosi koju bi nekada nosila potpuno ravnu, a nekada u elegantnim valovima.

Na ovogodišnjoj dodijeli MTV glazbenih nagrada potpuno je iznenadila, kako odabirom outfita, tako i frizurom. Naime, zbog 'mokre' frizure i prozirne haljine prozvana je sirenom, a mnogi su je usporedili s Kim Kardashian koja se na Met Gali 2019. pojavila sa sličnom frizurom.

image
Megan Fox i Machine Gun Kelly na dodjeli MTV nagrada.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Te usporedbe sada su još i jače jer je Megan svoju prepoznatljivu tamnosmeđu kosu obojila u platinasto plavu sa sivim odsjajem i to za potrebe nove uloge u nadolazećem filmu "Johnny & Clyde".

Svoje obožavatelje je ovom promjenom potpuno šokirala, što dokazuju i komentari ispod njezine objave na Instagramu.

instagram}

{/instagram}

"Ovako izgleda vražja kći. Johnny i Clyde dolaze u proljeće 2022.", kratko je napisala glumica ispod fotografije s novom frizurom. Iako je njezin novi imidž prikupio više od tri milijuna lajkova, mnogima on nije najbolje "sjeo". "Glasam za crnu kosu", "Dovraga, Kardashianke su je se dočepale", "Nadam se da je ovo perika", bili su samo neki od komentara.

Čitajte i: Kakvo izdanje! Megan Fox u potpuno prozirnoj haljini dala naslutiti da trudnoću, a potom s dečkom završila u tučnjavi

Megan u novom filmu glumi vlasnicu kasina i kriminalku koja je na meti dvoje serijskih ubojica. Iako joj njezin novi look, priznajemo, odlično stoji, nekako nam se čini da je riječ o jako dobro stavljenoj vlasulji jer nekako sumnjamo da bi se Meg odrekla svojih tamnih uvojaka.

No, sudeći po njezinoj novo nađenoj hrabrosti u modnom izričaju, otkako je s dečkom i glazbenikom Machine Gun Kellyjem, možda je bez puno razmišljanja pristala na novu boju.

Linker
19. travanj 2024 09:57