Ashley Graham

Manekenka pokazala ono s čime se brojne majke muče nakon poroda: ‘Možda nisam Bond djevojka, ali...‘

Ashley Graham pokazala je kako izgleda kosa nakon porođaja. S njezinim iskustvom mogu se poistovjetiti mnoge majke, a neke od njih ostavile su joj komentare na objavu.

Zbog utjecaja hormona, mnogim ženama u trudnoći kosa postaje gušća i sjajnija, dok se nakon poroda znaju susretati s njenim pojačanim ispadanjem. Iako je riječ o privremenom stanju koje se smatra normalnim i ne zahtijeva nikakvo liječenje, ženama padanje kose, najčešće na liniji uz čelo, predstavlja stres.

Kako izgleda kosa majke godinu dana nakon poroda, na društvenim je mrežama pokazala plus size manekenka Ashley Graham (33). Majka dječaka Isaaca svoju je frizuru usporedila s onom glumca Anatolea Taubmana u filmu o Jamesu Bondu 'Quantum of Solace', u kojem je utjelovio glavnog negativca.

"Možda nisam Bond djevojka, ali mogu biti glavni negativac (mlada kosa počela je rasti!)", našalila se Ashley.

Komentirajući njene fotografije, neke su žene priznale kako nisu ni znale da nakon trudnoće kosa ispada i ponovno počinje rasti oko 12 tjedana nakon poroda, dok su druge napisale kako su doživjele istu stvar.

Da joj trenutno raste mnogo 'mlade kose', komentirala je i Katherine Schwarzenegger, kći slavnog holivudskog snagatora, koja je s glumcem Chrisom Prattom dobila djevojčicu prije pola godine. Emily Ratajkowski, model koji trenutno očekuje prvo dijete, također je komentirala kako Ashley nova frizura odlično stoji.

Čitajte i: Najpoznatija plus-size manekenka rodila prvo dijete: 'Naši životi postlai su bolji'

Ashley Graham deset je godina u braku s redateljem Justinom Ervinom (31). Tijekom cijele trudnoće ponosno je objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu, a nije se sramila pokazati strije niti govoriti o višku kilograma.

image
U trudnoći je dobila 23 kilograma, ali tvrdi da se osjećala sjajno: vježbala je jogu i išla na akupunkturu
PROFIMEDIA

"U trenutku kada sam objavila da sam trudna, mislila sam da ću se osjećati dobro, ali nisam. Grozno mi je bilo. Počela sam plakati, ali rekla sam sama sebi: smiri se, i druge žene prolaze kroz isto, zašto ne razgovaraš s nekim?", rekla je manekenka te dodala kako se osjećala loše zbog 'novog tijela' kojeg joj je donijela trudnoća.

Pomoglo joj je vježbanje joge, akupunktura i limfna drenaža (masaža uz pomoć koje se brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine).

image
Ashley Graham deset je godina u braku s redateljem Justinom Ervinom
PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 07:35