Instagram/@troudelapin
jednobojne, a efektne

Koje boje su 'out', a koje apsolutni 'must have' na noktima ovog proljeća

Nakon zagasitih boja koje pristaju zimskom vremenu poput crne i vinsko crvene i patlidžan ljubičaste, proljeće će na naše nokte unijeti neke nove boje koje će uz nove modne favorite biti najljepši dodatak za svaki outfit.

Lijepi, zdravi i njegovani nokti osnova su svake manikure koja mami poglede. Dok zimske dane obilježavaju tamne i zagasite nijanse na noktima, ljeti se okrećemo neonskim i jarkim bojama, a u proljetnim danima nosimo nježne i ženstvene boje poput onih pastelnih.

Uz trendove koji se izmjenjuju svake godine, neke boje ostaju stalan izbor kojem se okrećemo bez obzira na novitete. Klasična manikura uvijek je mogućnost s kojom ne možete pogriješiti - nježna nude paleta osobito je popularna za one koji se ne žele previše istaknuti svojim noktima, a omiljeni je izbor i poznatih dama poput Meghan Markle ili Lady Gage. Uz nude paletu, tu su pastelne zelene nijanse, uvijek popularna crvena, boja vibrantne fuksije te koraljna boja koja je proglašena bojom 2019. godine. Upravo je koraljna jedan od najpopularnijih izbora kojim možete ukrasiti svoje nokte i unijeti dašak osvježenja u beauty rutini.

Kada je u pitanju oblik noktiju, najpopularniji ove sezone bit će oni ovalnog oblika i oblika badema, a na cijeni su i kratki nokti koji su puno praktičniji odabir manikure od onih predugih koji u svakodnevnom obavljanju zadataka mogu stvarati probleme. Ukrasite ih nekim od ovih nijansi koje su idealan izbor za proljetne dane.

Dior
Dior,

Dior
Dior,

Douglas
Essie, €11.99

Douglas
Essie, €11.99

Essie
Essie,

O.P.I
O.P.I ,50

O.P.I
O.P.I ,50

Chanel
Chanel,

Chanel
Chanel,

Linker
19. travanj 2024 02:14