Koja ju najbolje nosi?

Jednu od najpoželjnijih jesenskih frizura obožavaju i domaće dame: Ministrici Tramišak ovaj detalj daje poseban šarm

Ako vam je potrebna jesenska promjena frizure, a ne znate koju odabrati, nećete pogriješiti s bobom. Bilo da ga nosite sa šiškama ili bez, ova frizura odgovara skoro svakom obliku lica.

Prijelazno razdoblje uvijek je sjajno za promjene u pogledu imidža, a ona na koju se mnoge žene najprije odlučuju jest promjena frizure. Jedna od klasičnih, ali uvijek modernih frizura idealnih za svako doba godine svakako je kratki bob koji može biti u čak nekoliko varijanti.

I mnoge domaće poznate dame vole ovu frizuru te je nose već godinama. Jedna od njih je i voditeljica Daniela Trbović koja je ravnom bobu vjerna već jako dugo i ne odustaje od nje. Njezina varijanta ne uključuje šiške, no ipak ih je nosila u jednom periodu života, tamo negdje 2013.

image
Daniela Trbović.
CROPIX

Čitajte i: Nekima su omražene, dok ih drugi nose kao da nema sutra: ‘Baby šiške‘ se vraćaju na beauty scenu u punom sjaju

Bob je njezin zaštitni znak, a ono po čemu je poseban jest to što je izrazito gladak i sjajan. Ravno rezani bob odlično stoji ovalnom obliku lica kakvo je Danielino, ali ova frizura stoji i licima s jačim čeljustima kao što je ono voditeljice i glumice Doris Pinčić.

image
Doris Pinčić.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Dok je glumila u 'Larinom izboru', nosila je duge plave uvojke, no s godinama je prigrlila kraće frizure. Osim rezova, postupno je mijenjala i boju kose na smeđu, no sada je opet kosu ukrasila plavim pramenovima. Što se tiče dužine, početkom prošle godine skratila je kosu do ramena, a najčešće je nosi u elegantnim uvojcima. S vremena na vrijeme pojavi se i s ravnom koja joj također laska licu.

Čitajte i: Tko bi se sjetio? Frizer otkrio nevjerojatno jednostavan trik za prikrivanje sijedih

I novinarka Ivana Paradžiković već godinama nosi ravni bob, no ona je, za razliku od Daniele, prepoznatljiva po šiškama koje joj daju poseban šarm. Sjajni tamnosmeđi bob laska i Ivaninom tenu te joj daje i dozu profesionalnosti, što se posebice vidi kada je ispred kamera. Za posebne prilike Ivana svoju kosu osvježi elegantnim valovima.

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske Nataša Tramišak također je našla omiljenu frizuru - varijantu ravnog boba sa šiškama. No, za razliku od Trbović i Paradžiković, Tramišak je vrhove obojila u nešto svjetliju boju od one koju ima na ostatku kose, što završni dojam ne čini toliko strogim.

image
Nataša Tramišak.
RONALD GORSIC/CROPIX
Linker
25. travanj 2024 02:05