Goran Mehkek CROPIX
Objavila slike prije i poslije

Jadranka Kosor jedva je dočekala otići kod frizera: Pohvalila se novom frizurom, a nije odoljela ni EU parlamentarka

Političarka se nedavno požalila da zbog previše bujne kose mora nositi kape i marame pa je, čim su se ponovno otvorili frizerski saloni, ugrabila termin kod omiljenog frizera i prepustila se profesionalnim rukama.

Jadranka Kosor, bivša premijerka Republike Hrvatske, na svojem Twitter profilu često dijeli fotografije iz djetinjstva i privatne trenutke kojima uveseljava našu svakodnevnicu.

Kao i mnogi drugi, političarka je jedva dočekala otići kod frizera nakon karantene po novu frizuru. Prije nekoliko dana požalila se kako zbog neukrotive kose nosi kape i marame, no sada će joj definitivno biti lakše. Čim je bila gotova, na Twitteru se pohvalila novom frizurom te objavila dvije fotografije - jednu prije šišanja i jednu s osvježenom, proljetnom frizurom.

"Poslije i prije. Proljeće 2020. Autor fotografije I.Zanetti", napisala je Kosor u objavi, spominjući poznatog zagrebačkog frizera.

Naravno, i frizeri i klijenti poštuju mjere zaštite od zaraze koronom pa je Kosor, kao i njezin frizer, nosila zaštitnu masku i rukavice tijekom cijelog postupka.

Bivša premijerka već godinama je vjerna samo jednoj boji i frizuri, no u mladosti nosila je potpuno drugi stil - dugu tamnu kosu koju je s godinama kratila dok nije došla na šarmantnu pixie frizuru koja je još uvijek pri vrhu omiljenih ženskih frizura.

Ona, kao i mnoge druge dame s kratkom kosom, dokaz su da nije samo duga kosa simbol ženstvenosti, već to može biti i bilo koja druga dužina! Baš poput Jadranke Kosor, otvaranju salona za uljepšavanje nije odoljela ni EU Parlamentarka.

Kako mjere popuštaju, i političari pokazuju da su ipak samo ljudi i najdraže su im one male sitnice poput odlaska frizeru. Tako je i njemačka europarlamentarka Doris Pack pohitala na tretman kod svoje frizerke i odmah se pohvalila na Facebooku.

"Uz dozvolu moje frizerke Stefanie, objavljujem jednu fotografiju nakon sedam tjedana koliko je prošlo otkako sam posljednji puta bila na frizuri. Higijenske mjere se, kako vidite, poštuju kako je propisano!" napisala je EU parlamentarka u objavi na Facebooku.

Facebook
Doris Pack sa svojom frizerko Stefanie.

Njezina FB prijateljica pitala je gdje je nabavila zaštitnu maskicu sa zastavom EU unije, a eurozastupnica je pokazala i marketinške sposobnosti tako što je krenula reklamirati trgovinu u kojoj je nabavila zaštitnu masku.

Istaknuta njemačka političarka Doris Pack, pripada stranci CDU, a posebna je poznavateljica politike i odnosa na našim prostorima, koje često zna komentirati za lokalne medije. Međutim, sve, pa tako i komplicirana politika i nesigurna ekonomija, može pričekati, da se frizura obnovi nakon sedam tjedana.

Čitajte i:

I ona se prihvatila izazova: Jadranka Kosor oduševila društvene mreže nikada viđenom fotkom

Jadranka Kosor ne prestaje objavljivati svoje fotke iz mladosti - fanovi su u transu, nitko je ne bi prepoznao!

Kečkice i dokoljenke... Ovako su naši poznati izgledali kao klinci

Kratka kosa više im je 'hot' nego duga: Muškarci otkrili zašto ih privlače žene s pixie frizurama

Linker
24. travanj 2024 05:31