Instagram/@paintboxnails
Nokti kao vjesnici proljeća

Inspiracija za proljetne manikure koje ćete obožavati

Romantične i ženstvene manikure u bojama idealan su izbor za proljeće koje je pred nama. Ako ste u potrazi za inspiracijom za novu manikuru, obavili smo dio posla za vas i pronašli slatke ideje kojima je teško odoljeti.

Temelj najljepše manikure su zdravi i njegovani nokti lijepog oblika. Novi beauty trendovi za 2019. godinu, kada su u pitanju manikure, nameću boje koje su pastelno nježne ili pak one na suprotnoj strani koje su jarke. Koraljnu boju Pantone institut proglasio je bojom 2019. godine pa su takve nijanse poželjne i na noktima. U koraljnoj boji uživat će ljubiteljice prirodnog i minimalističkog izgleda jer se neće previše isticati, a ostavljat će njegovan i profinjen izgled.

Uz koraljnu, nijanse ružičaste i crvene te zelene boje favoriti su za najljepše manikure za koje smo inspiraciju potražile na Instagramu. Klasičnoj francuskoj manikuri dodajte pomaknuti i drugačiji izgled uz dodavanje boja, a posebno će se istaknuti oblik polumjeseca koji će nokte vizualno učiniti i dužima. Uz malo truda i spretnosti ovakvu manikuru možete napraviti sami s dva ili više različita laka za nokte, a uvijek se možete dati i u ruke profesionalcima.

Uz oblik polumjeseca, zanimljivo će izgledati slična manikura s trakicom koja ide preko sredine nokta, a u pastelnim tonovima će podsjetiti na slatkiše. Crvena i ružičasta ili kombinacija ružičaste i baby plave, pustite mašti na volju i kreirajte manikuru za koju ćete primati pohvale.

Linker
24. lipanj 2022 01:17