Getty Images
Tko je šiša?

Godinama nije mijenjala frizuru: Monica Bellucci sve je iznenadila kratkim bobom

Na milanskom Tjednu mode u rujnu talijanska glumačka diva premijerno je pokazala novu frizuru, a nju je dodatno osvježila za crveni tepih u Rimu gdje su u prvom planu bile - šiške.

Svečano događanje u organizaciji američke Akademije filmskih umjetnosti i znanosti upriličeno u palači Berberini u Rimu svojom je pojavom na višu razinu dovela je 55-godišnja glumica Monica Bellucci koja ovih dana posebnu pozornost plijeni novom frizurom. U rujnu je pokazala spremnost na promjene, pa je odrezala svoju dugu, njegovanu kosu, a ovoga puta odlučila se na još jedan zanimljiv stajling kose.

Nepravilni bob osvježila je, naime, šiškama, a dodatne poglede zaradila je modnom kombinacijom. Uz crno odijelo nosila korzetni top s prozirnim dijelovima na struku, a u prvom planu je bio njezin senzualni dekolte.

ROME, ITALY - OCTOBER 08: Monica Bellucci attends Academy of Motion Picture, Arts and Sciences and Istituto Luce - Cinecittà Event  at Palazzo Barberini on October 08, 2019 in Rome, Italy. (Photo by Elisabetta Villa/Getty Images for Istituto Luce)
Getty Images for Istituto Luce

Rome, Palazzo Barberini Gala
Vincenzo Landi / IPA / IPA / Profimedia

Monica je nedavno u ekskluzivnom intervju za magazin Gloria odala detalje iz privatnog života rekavši da unatoč razvodu i dalje vjeruje u ljubav.

"Nikad nisam prestala vjerovati u nju. Doduše, žena se mijenja kada dobije djecu. Kada nije majka, onda ljubav usmjerava na sebe i svojeg partnera, no nakon što rodi djecu, onda ona dolaze na prvo mjesto", zaključila je talijanska diva i majka dviju djevojčica - Deve (14) i Leonie (9) koje je dobila s Vincentom Casellom. Otkriva kako na svoje tijelo, koje joj je glavno oruđe, pazi jednako kao i drugi: pazi na prehranu, vježba, rijetko pije i ne puši, a sve to ne radi samo radi glume nego i zbog svojih kćeri koje je trebaju.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 24: Monica Bellucci attends the Christian Dior Womenswear Spring/Summer 2020 show as part of Paris Fashion Week on September 24, 2019 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Dior)
Getty Images for Christian Dior

Linker
10. travanj 2024 01:57