Instagram
hit frizura

Ella Dvornik nosi najtraženiju nijansu! Oduševila je obožavateljice novim trendom na kosi

Nijansa 'Pumpkin Spice' tražena je u mnogim frizerskim salonima, a s prvim danima jeseni postaje još popularnija. Odabrala ju je i popularna blogerica - koja je novom bojom ostavila bez daha.

Blogerica Ella Dvornik poznata je po čestim promjenama frizure. Brzo joj dosadi uvijek ista duljina i nijansa pa se Ella poigrava bojama, ekstenzijama i svim ostalim čarima koje nude frizerski saloni. Nakon što je tijekom ljeta uživala na nizu lokacija sa svojim suprugom i njihovim djevojčicama, Ella se definitivno vratila u Zagreb.

Jedna od prvih stvari koju je napravila bio je posjet frizerskom salonu, gdje je uživala u blagotvornom 'after sun' tretmanu, a potom se počastila novom bojom. "Znate da kod mene ništa ne traje predugo, zato sam jedva dočekala 'after sun' tretman i novu boju. Dozivam jesen ovom promjenom", poručila je blogerica na svom Instagram profilu.

Nova sezona, nova ja!

Njezinim obožavateljicama boja je odmah zapela za oko - zaista je Ella ovog puta sjajno odabrala. Naime, odlučila se za najtraženiju boju nadolazeće sezone - nijansu 'Pumpkin Spice'. Topla boja nosi smeđe, narančaste i nijanse boje vina, a nalik je, kao što i naziv kaže, bundevi. Prava jesen u kosi!

Trendu poznata mama nije odoljela - i zaista je napravila pun pogodak jer se mnogi slažu da joj ova boja odlično pristaje. Tijekom ljeta je, pak, nosila blonde balayage koji je za ljetne dane neprikosnoveni hit već godinama. Krajem lipnja Ella je usto dogradila kosu pa je stavila i ekstenzije kako bi imala pravu ljetnu grivu.

Čitajte i:

Ella i Danijela Dvornik dobile su poklon koji ih je oborio s nogu: Kava prepuna emocija i ponosa

Vrijeme je za velike promjene, a upravo to može nam pružiti jedan sasvim običan odlazak frizeru

Ella Dvornik prepoznala simboliku: Njezina Lumi na poseban je način povezana s preminulim djedom

Linker
19. travanj 2024 16:45