CROPIX
u nju se moralo gledati

Drastična promjena frizure bila je i više nego potrebna Elli Dvornik: 'Osjećam se kao Shakira'

Jedna od naših najpoznatijih influencerica i blogerica prava je beauty kameleonka. Promjene boje kose i frizure Elli Dvornik nisu strane, a za odlazak na more odlučila se za otkačenu frizuru zbog koje je itekako živnula...

"Living la vida latina!! Malo sam se poLAVila u svom omiljenu salonu za odlazak na more! :) Kako vam se sviđa ova moja luda griva!? Osjećam se k'o Shakira!", napisala je Ella Dvornik kraj fotografije svog novog looka, a reakcija nije nedostajalo. U rekordnom vremenu sakupila je čak 46 tisuća likeova na Instagramu.

Od svojih tinejdžerskih dana Ella je bla plava, siva, crvena, pastelno ružičasta...

Prije nekoliko godina nakon dugog perioda eksperimentiranja odlučila je predahnuti i vratiti se na prirodnu boju kose, ali sada se opet poželjela promjene pa se trendi majka Balie i Lumi odlučila počastiti fora frizurom. Da je eksperiment itekako uspio govori njezin neodoljivi osmijeh.

"Promjena je uvijek dobrodošla", rekla je jednom prilikom, a čini se da joj ta igra nikada neće dosaditi.

Zagreb, 031118.
Muzej Mimara.
Humanitarna revija Kreirano srcem na kojoj su predstavljene nove sluzbene uniforme Hrvatske turisticke zajednice. Kolekciju je potpisao modni dvojac ELFS, a modeli su bile zene iz razlicith podrucja hrvatskog javnog zivota.
Na fotografiji: Ella Dvornik.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX
Ella Dvornik

Majčinstvo joj je promijenilo život naglavačke, priznaje da drugačije gleda na život.

"Otkako sam postala mama, opreznija sam, puno manje spavam i multitasking mi je sasvim normalna stvar. U mnogim stvarima počinjem nalikovati svojoj mami (ne samo fizički) i već sam se nekoliko puta ulovila kako svojim djevojčicama govorim stvari za koje nisam mislila da će ikada prijeći preko mojih usta.", zaključila je.

Čitajte i:

Ella Dvornik bijesna zbog komentara na stajling Mije Negovetić: 'Nijednog muškog nisu razvukli kao nju'

S Ellom Dvornik kod frizera: 'Spontano sam se odlučila na promjenu frizure, baš kao i za operaciju nosa'

Novi nos Elle Dvornik nakon operacije: 'Evo prvi selfie nakon svega, presretna sam'

Linker
16. travanj 2024 08:14