Matej Dokić
UZ PREPLANULU PUT

Boje i lakovi sunčane sezone koje obožava Antonija Stupar Jurkin

Sunce i citrusi inspirirali su ne samo svijet mode nego i kreatore ljetnih manikura, uz koje TV voditeljica Antonija Stupaj Jurkin priželjkuje još samo preplanulu put.

Antonija Stupar Jurkin (35), voditeljica na RTL Televiziji, pripada onoj skupini žena koje lakove za nokte biraju prema godišnjim dobima - i to zagasite nijanse u jesen i zimu, a jarke u proljeće i ljeto. Ove sezone ju, pomalo i zbog trendova u modno-kozmetičkoj industriji, trese žuta groznica, a pod utjecajem šestogodišnje kćerkice Paole bira i pink tonove: od blijedoružičastih i koraljnih do fuksije. Upravo te boje dominiraju i u novoj kolekciji lakova O.P.I, koja se zove Fiji, prema otočnoj državi u Tihom oceanu.

CND SHELLAC nijansa Yellow Bicycle (samo u salonima); CATRICE Žuta nijansa Carnival of Colours (www.catrice.eu); SALLY HANSEN Miracle Gel jača nokte (79,90 kn); MAYBELLINE dugotrajni lak iz linije Color Show (19,90 kn); O.P.I lak neobičnog imena Exotic Birds Do Not Tweet iz kolekcije Fiji (99,90 kn)

- Uz preplanulu put ove boje dobivaju sasvim novu dimenziju, a i uvijek mi podignu raspoloženje. Za mene žuta i ružičasta simboliziraju radost, sreću i pozitivnu energiju, baš poput sunca i citrusnih mirisa - kaže Antonija, koja prije godišnjeg odmora ruke i nokte temeljito uredi, svjesna da je preventiva ključna za ublažavanje suhoće koju uzrokuju sunce, more i vjetar. Od svoje manikerke Matee Markuš iz zagrebačkog salona Franić, gdje ju kompletna njega stoji 200 kuna, naučila je i da njezinim noktima najbolje pristaje bademasti oblik, koji je sada u trendu.

PALMA lak sa sjajećim česticama (104,90 kn); ORIFLAME ružičasti lak iz kolekcije The One (49 kn); COLLISTAR dugotrajni lak s glossy efektom (50 kn)

- Izgleda prirodno, a moje tanke prste čini još elegantnijima - govori Antonija, koja je dotad "furala" četvrtasti oblik nokta i bila pobornica sedefastih tonova. Sada ih je zamijenila metalnim - koji se postižu uz pomoć posebnog svjetlucavog praha - idealnim za ljetne večernje kombinacije.

COLLISTAR dugotrajni lak s glossy efektom (50 kn); LANCÔME svjetlucavi lak iz kolekcije Summer Swing (127 kn); AVON mini lak iz linije Nail Style Studio (25,90 kn)

Linker
11. travanj 2024 13:31