Matej Dokić
TRANSFORMACIJA

Antonija Stupar Jurkin postala plavuša

Antonija Stupar Jurkin nije promijenila samo zanimanje, već i boju kose. Naime, otkako ne radi kao voditeljica već je postala dio PR tima RTL televizije, odlučila se i na promjenu izgleda

Atraktivna brineta prepustila se u ruke frizerskog stručnjaka Zvonimira Franića i postala zanosna plavuša. Novi izgled oduševio je Antonijinu obitelj i prijatelje te pokazao kako ovoj prelijepoj voditeljici svaka promjena izvrsno stoji. Jedna spontana ideja vrlo se brzo izrealizirala i donijela prelijepu beauty priču.„ Do sada smo često radili neke manje promjene, a ovo je prvi puta da smo tako iznenada odlučili napraviti tako veliku promjenu i baš sam oduševljena. Kad smo krenuli mislila sam da ću si biti čudna kao plavuša, a sad se zapravo čudim kako si uopće nisam čudna“, kroz smijeh je ispričala Antonija Stupar Jurkin koja je u salonu provela čak osam sati.

„Antonija mi se javila porukom u ponoć s pitanjem što ja mislim o tome da ona postane plavuša. U strahu da ne bi odustala od te ideje, odmah sam krenuo u realizaciju i okupio cijeli tim. Proces pretvaranja Antonije u plavušu trajao je čak 8 sati, ali isplatilo se. Iako godinama surađujemo i njoj baš sve stoji, čak je i mene iznenadilo koliko je prelijepa plavuša. Najbitnije mi je bilo da tijekom tog procesa ne uništimo kosu, već da ona ostane zdrava i prezadovoljni smo rezultatom“, objasnio je Zvonimir Franić.

Tehnika koju je Zvonimir primijenio kako bi Antoniju pretvorio u plavušu je nova tehnika ove sezone naziva root shadows, kojom se dobiva svijetla boja kose s tamnijim korijenom. Ova vrlo trendi boja i velika promjena za Antoniju pokazala se kao pun pogodak.

Srećko Rundić
Srećko Rundić
Srećko Rundić
Srećko Rundić
Antonija Stupar Jurkin
Srećko Rundić

Linker
20. travanj 2024 01:30