Getty Images
HIT NA PINTERESTU

2 ljetna favorita: Valove u kosi zamijenite ovim frizurama

Iako lijepa valovita kosa odaje dojam kao da ste se upravo vratili s plaže, ljetni favoriti su i frizure koje odaju dojam ležernosti i bezbrižnosti.

Pinterest, najveći kolaž ideja, otkrio je najnovije trendove i svi su idealni za vruće ljetne dane, a osobito za odmore – kada ne želimo slobodno vrijeme trošiti na frizure koje nam oduzmu više od par minuta.

Dakle, na popisu omiljenih su niske punđe – za njima je potraga porasla čak 150 posto – dok je na drugom mjestu "opuštena" pletenica. Obje frizure maknut će vam kosu s lica i olakšati vrućine, a onim spretnima za njih neće trebati dugo. Nisku punđu možete samo na brzinu svezati s gumicom za kosu, dodatno je ukrasiti s maramom, a bit će pravi hit i ako svoj rep "preklopite".

Popularna "riblja kost", pletenica na stranu ili ona s kojom podignete samo dio kose također su neizostavne ljetne frizure: ipak, svojoj pravilnoj konstrukciji dodajte malo razbarušenosti - nemojte jako zatezati ili nakon pletenja lagano izvucite pokoji pramen, a kraj pletenice možete ukrasiti zanimljivom kopčom ili gumicom.

Linker
20. travanj 2024 04:38