NAGRADNI NATJEČAJ

Gloria & jane iredale vas nagrađuju: Darujemo sedam poklon paketa vrhunske kozmetike

Povodom Glorijina 28. rođendana, vaš omiljeni ženski magazin u suradnji s našim vjernim partnerima, i posljednji tjedan mjeseca veljače daruje vas vrijednim kozmetičkim paketima na našem Instagram profilu.

Jane Iredale najbolje zna da kožu može promijeniti ono što stavljamo na nju. Stoga ju je svojim formulama odlučila mijenjati - nabolje! Ako ste spremni staviti svoje ime na proizvod, vjerojatno u njega potpuno vjerujete. Jane Iredale učinila je to prije više od 25 godina kreirajući liniju čiste i minimalističke dekorativne kozmetike, i to kao reakciju na ono što je viđala na filmskim snimanjima na kojima je radila - problematična koža glumica redovito bi se pogoršala pod teškim konvencionalnim makeupom. Zapitala se postoji li beskompromisno rješenje - ono koje će dati besprijekoran izgled licu, ali da pritom njeguje kožu i ublažava nepravilnosti. I našla ga je!

Kako biste i vi otkrili što je to zbog čega je ovaj kozmetički brend prvi odabir mnogih žena, možete se priključiti našem nagradnom natječaju na Instagramu gdje darujemo sedam vrijednih poklon paketa povodom rođendana magazina Gloria.


Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil @Gloria.hr u razdoblju od 21. do 28. veljače 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš ovotjedni natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Sedam dobitnika poklon paketa kozmetike brenda jane iredale objavit ćemo na Instagramu 1. ožujka 2022.

Pravila nagradnog natječaja potražite na Gloria.hr.

image
JANE IREDALE/PRESS

Darujemo: Beyond Matt puder, Beyond Matte lip fixation, Foundation kist, Dazzle and shine kozmetičku torbicu (svaki dobitnik bit će kontaktiran da odabere boju pudera i ruža).


Beskompromisna ljepota

Mnogo prije no što je clean kozmetika postala hit, Jane Iredale stvorila je liniju proizvoda s čistim mineralnim sastojcima koji na kožu djeluju poput ciljane njege. Bez mirisa i konzervansa, bez sastojaka koji izazivaju iritacije i začepljuju pore, što je dokazano višestrukim testiranjima. Dok jača i uravnotežuje kožu, ovaj makeup pruža jednako učinkovit i dugotrajan finalni rezultat. Brend jane iredale vodi se premisom da šminka treba izgledati dobro, činiti dobro koži i stvarati dobar osjećaj. I zato su formule prilagođene i najosjetljivijoj koži kao i onoj problematičnoj čije će nedostatke prikriti, ali i umiriti i ublažiti biljnim ekstraktima.

Dermatolozi, plastični kirurzi i kozmetolozi njezine su formule objeručke prihvatili pa je jedan od najpoznatijih proizvoda iz linije - mineralni puder u prahu Amazing Base - postao pravi hit zbog sposobnosti prekrivanja, umirivanja i zaštite osjetljive kože nakon kozmetičkih i estetskih zahvata.

Koliko je nježna za kožu, toliko je odgovorna prema okolišu. Tvrtka neprestano smanjuje uporabu ambalaže koja može onečistiti naš životni prostor, uključujući plastiku, potiče višekratno korištenje pakiranja te recikliranje. Dakako, u proizvodnji ne rabi sastojke koji mogu negativno utjecati na vodu i tlo.

Kakva god da vam je koža, s jane iredale prizvodima može postati bolja. Snažnija. Zdravija. Neka zrcali ljepotu koja dolazi iznutra!


Proizvodi koje darujemo:

BEYOND MATTE LIQUID FOUNDATION: Pri odabiru idealnog pudera ključno je odabrati puder prema tipu kože. Većina će žena dobrim smatrati onaj koji djeluje poput "druge kože" i naglašava prirodnu ljepotu lica, bez vidljivih tragova na licu. Beyond Matte Liquid Foundation mineralni tekući puder prozračna je i lagana višenamjenska podloga koja priprema, korigira i ujednačava ten. Smanjuje vidljivost pora i eliminira masni sjaj, a rezultat je prirodni baršunasto matiran ten. Namijenjen je svim tipovima kože, s naglaskom na masnu kožu lica. Dolazi u 13 nijansi.

BEYOND MATTE LIP FIXATION: Bogati, dugotrajni matirani tekući ruž za usne formuliran s biljnim uljima koja njeguju i štite za moderan i mat izgled usana dolazi u čak 15 nijansi.

FOUNDATION BRUSH ROSEGOLD KIST: Napravljena od teklon najlona osigurava ravnomjerno prekrivanje, a dizajniran je kako bi dobro pristajao uz lice i omogućavao nanošenje proizvoda na teško dostupna područja kao što su kut nosa i unutrašnji dio oka. Idealan je za nanošenje tekućih pudera, gelova, primera, krema, ali i rumenila.

DAZZLE AND SHINE KOZMETIČKA TORBICA: Zlatna kozmetička torbica sa sofisticiranim detaljima lagana je, mekana i čvrsta. Praktična je za putovanja, ali se može koristiti i za pohranu make-upa i toaletnih potrepština.

Linker
16. travanj 2024 23:31